Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik idő előtt tesztelnek miért?

Paraszt_Mári kérdése:

Akik idő előtt tesztelnek miért?

Figyelt kérdés

Csak ma kb. 6 olyan kérdéssel találkoztam hogy majd csak később kéne megjönnie de én már teszteltem és negatív és akkor most hú nem sikerült vagy mi?

Elhiszem hogy türelmet len az ember ilyenkor és nehéz kivárni én tudom (10 évet vártam a babámra mégis ki tudtam várni a tesztelést) De ez már bosszantó! Miért nem lehet megvárni hogy kimaradjon a menzesz? Ennyire türelmetlenek vagytok?( nem bántásból csak érdekel miért ez a nagy türelmetlenség? jó ha idegelitek magatokat?)

2014. okt. 16. 20:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%
és ha negatív ne aggódj nekem is olyan volt és itt szuszog a baba mellettem! :-D
2014. okt. 17. 19:45
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

19;20 :-D

Ezen jót röhögtem!

2014. okt. 17. 21:13
 23/24 anonim ***** válasza:
2014. okt. 17. 21:16
 24/24 anonim ***** válasza:
62%

szerintem a korán tesztelők olvasták a kérdést!

Mindenki le van pontozva :-D

2014. okt. 17. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!