Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátommal, lefeküdtem és a...

A barátommal, lefeküdtem és a mestruációm után 4 napra rá közösültünk. És egyszer úgy "tette be" h nem volt rajta óvszer de még jóval előtte kihúzta mielőtt elment volna. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
NAGYON SZÉPEN KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!NAGYON NAGYON FÉLEK...:'(
2007. nov. 6. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy ettől teherbe estél. A menszesz elmúlta után még vagy 1 hétig nem sok esély van rá, és bár az előváladéktól is lehetsz terhes, nem hiszem, hogy ez most összejött volna így, szóval tényleg nyugodj meg!!! Amúgy lehet, hogy inkább valami tablettát kéne felíratnod a nőgyógyászoddal és ha tartós kapcsolatban élsz, úgy mégiscsak jobb, ha nem óvszerrel kell bajlódni és nem leszel ilyen stresszes, ha valami balul sül el :)
2007. nov. 6. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagobb az esély hogy nem,de tudod az ördög sosem alszik!

Van rendkivüli peteérés is ami nagyon ritka,de ha van, akkor elég az is ha"kicsit beteszi"és az előváladékból simán lehet baba!

2007. nov. 6. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad a menstruáció után 4 nappal. Szerintem bőven lehetséges a peteérés.

Viszont az esély tényleg nagyon kicsi. Ha ennyire aggaszt a dolog, akkor jó lenne, ha jobban odafigyelnél hogyan is szeretkezel.

2007. nov. 7. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A 72 órás tabletta még mindig rendelkezésedre áll, ha biztos akarsz lenni.

Egyetértek az előttem szólókkal, lehetsz terhes, még ha kicsi eséllyel is. Ha nem akarsz babát, tessék 100%-osan védekezni!! És ha tartós kapcsolatban élsz szedj fogamzásgátlót, az biztosabb.

2007. nov. 7. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!