6 dpo-n ha cover line alá esett a hőm akkor várhatóan megfog jönni már hamarabb vagy még van remény?
9. napon vagyok, de fel voltam (vagyok) fázva, vagy valami nem okés, nem fáj, nem csíp, nincs folyás, csak fura, olyan diszkomfort érzés, feszül néha. Egy monuralt már kiirt a hazidokim, szedem a tőzegáfonyát, teázok is, javult, de még mindig nem tökéletes. Holnap megyek nődokihoz, mert az éves rákszűrésem is pont esedékes. Ha kapok valami gyógyszert és javasolja a doki akkor ezt a hónapot mi kihagyjuk sajna.
Nálad valami történés reggelre?
Hu ez elég durvának hangzik!Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Nálam nem sok változás van...sajnos...Reggel 2 hőmérővel is megmértem a hőmet mert arra gyanakodtam,hogy a hőmérő lehet a ludas,de nem...mind a 2 ugyan azt mutatta :(.
Nekem fura mert az első "ovu" óta folyamatosan mensis görcseim vannak és olyan telinek érzem magam lent...kíváncsi leszek mi lesz ebből...
Köszi, ah, remélem semmi komoly. Nincs nagy tapasztalatom, életemben most vagyok másodszorra felfázva így 30 felett.
Nézem a görbét, emelkedik, még ha lassan is de talán hnapra cl felett leszel. :)
Nem tudom valaki nézi-e még a kérdésemet.
9 dpo-n vagyok ma.Az első ovunak hitt ovu nem az volt.Pár nap és kiderül sikerrel jártunk-e ebben a hónapban :)
Kedves utolsó hogy áll a felfázásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!