Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 dpo-n ha cover line alá...

6 dpo-n ha cover line alá esett a hőm akkor várhatóan megfog jönni már hamarabb vagy még van remény?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 16:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9. napon vagyok, de fel voltam (vagyok) fázva, vagy valami nem okés, nem fáj, nem csíp, nincs folyás, csak fura, olyan diszkomfort érzés, feszül néha. Egy monuralt már kiirt a hazidokim, szedem a tőzegáfonyát, teázok is, javult, de még mindig nem tökéletes. Holnap megyek nődokihoz, mert az éves rákszűrésem is pont esedékes. Ha kapok valami gyógyszert és javasolja a doki akkor ezt a hónapot mi kihagyjuk sajna.

Nálad valami történés reggelre?

2015. szept. 13. 07:45
 12/15 A kérdező kommentje:

Hu ez elég durvának hangzik!Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Nálam nem sok változás van...sajnos...Reggel 2 hőmérővel is megmértem a hőmet mert arra gyanakodtam,hogy a hőmérő lehet a ludas,de nem...mind a 2 ugyan azt mutatta :(.

Nekem fura mert az első "ovu" óta folyamatosan mensis görcseim vannak és olyan telinek érzem magam lent...kíváncsi leszek mi lesz ebből...

[link]

2015. szept. 13. 10:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Köszi, ah, remélem semmi komoly. Nincs nagy tapasztalatom, életemben most vagyok másodszorra felfázva így 30 felett.

Nézem a görbét, emelkedik, még ha lassan is de talán hnapra cl felett leszel. :)

2015. szept. 13. 12:09
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom valaki nézi-e még a kérdésemet.

9 dpo-n vagyok ma.Az első ovunak hitt ovu nem az volt.Pár nap és kiderül sikerrel jártunk-e ebben a hónapban :)

[link]

Kedves utolsó hogy áll a felfázásod?

2015. szept. 23. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia, olvaslak. Jól vagyok már köszi. Szorítok neked!
2015. szept. 24. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!