6 dpo-n ha cover line alá esett a hőm akkor várhatóan megfog jönni már hamarabb vagy még van remény?
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 16:48
1/15 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy van olyan, hogy beágyazódási hőmérséklet leesés. Szerintem nem fog megjönni korábban, de majd kiderül. Lehet amúgy egy pontatlan mérés is, nekem előző hónapban 7-10 dpo-n leesett a hőm, ezért olvastam utána ennek. Kíváncsi vagyok neked meddig marad lent, meg hogy mi lesz... Nálam ezután felment majd újra le és semmi nem történt, megjött időben sajna. Régóta vezeted a hődet? Volt már ilyen?
2/15 anonim válasza:
3/15 A kérdező kommentje:
Néztem a BTO-t de nem voltam ennyire figyelmes.Köszönöm,hogy felhívtad rá a figyelmemet :).
Nem még soha nem volt ilyen.Nagyon fura mert szépen indult a görbém.Pontatlan mérés nem lehet mert egyből többször is megmértem,de mindig ugyan annyi volt a hőm.Minden esetre cseréltem elemet a hőmérőmbe.Reggel jelentkezem és remélem feljebb megy majd :)
2015. szept. 11. 22:33
4/15 A kérdező kommentje:
Ma reggelre még lejjebb ment...remélem holnap nem látogat meg a mensi mert akkor nagyon csalódott leszek....még csak most múlt el nemrég az előző is és még csak 19 ck-n vagyok :(.
2015. szept. 12. 05:54
5/15 anonim válasza:
az nem biztos, nekem 4 nap alatt ment le , első két napban 36,8-ra aztán 36,7-re és ma már csak 36,6 volt. Engem sajnos meg is látogatott a mikulás.
6/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy megjött Neked!
Nekem most így néz ki a görbém...én egy extra ovura gyanakszok....
2015. szept. 12. 17:37
7/15 anonim válasza:
ah, nekem is a 12. napon van peteérésem mindig. :) szerintem nem fog megjönni még tuti. nincs ovuteszted kéznél?
8/15 A kérdező kommentje:
Nekem eddig vagy nem volt ovum vagy 22 napon volt...csodálkoztam is a 12 ck-s ovun,de ugyebár utána felment,de nem tudom tegnap mi történhetett.Végig ovuteszteltem eddig a ciklust így ma is csináltam tesztet ami negatív lett.Még 1 tesztem van amit holnap megcsinálok.Utána kb. kedden vagy szerdán jutok tesztekhez.
2015. szept. 12. 19:21
9/15 anonim válasza:
Nekem is volt egy hónapom amiben a 23. napra tette, bár én csak március óta mérem.. szerintem néha rosszul teszi be. ovutesztet most vettem először, de az elvileg megbízható ahogy olvastam. Én szorítok Neked, hogy ne jöjjön meg, te meg ne is gondolj rá.
10/15 A kérdező kommentje:
Én már egy ideje ovu tesztelek,meg mérem a hőmet.Eddig mindig összhangban volt csak most nem.Köszönöm,hogy szurkolsz:)Te hol tartasz a ciklusban?
2015. szept. 12. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!