Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki nagyon figyelte magát,...

Aki nagyon figyelte magát, nagyon terhes akart lenni, annak mennyi idő után sikerült?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
En nagyon figyeltem magam es nagyon terhes akartam lenni.17 hónapot vártunk...
2015. szept. 11. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem figyeltem magam nagyon, de szerettem volna terhes lenni. 3 hónap múlva.
2015. szept. 11. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon figyeltem (ovuteszt, hőmérő, vitaminok) de nem akartam mindenàron terhes lenni. Illetve nem kaptam volna idegrohamot, ha nem jön össze. 2. hónapban sikerült.
2015. szept. 11. 17:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok! :) első, Neked volt valami fizikai problémád is? :(
2015. szept. 11. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon figyeltem, teák, hőmérőzés, póz, gyertyás tartás... első hónap, mindkét gyereknél.
2015. szept. 11. 17:37
 6/9 monyk ***** válasza:
79%
Nagyon szeretném, figyelem is magam. 2 éve már várjuk a csodát. Minden eredményünk jó.
2015. szept. 11. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Első vagyok.Mar a Meddosegi klinikán jártunk amikor sikerult.Az addig elvégzett vizsgalatok semmi negatívat nem mutatott.Volt hormonvizsgalat,UH,volt peteeres es a párommal is minden rendben volt.Az atjarhatosagi vizsgálat következett volna amikor jott a kislányunk.Sztem csak annyira akartam hogy ez gatolt.
2015. szept. 11. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Régóta vágytam rá, mire belevágtunk, sokat változott az életmódom, étkezésem, szedtem a kismama vitamint már előtte, aviva tornáztam, hormonokat nézettem, az eredmény miatt pedig diétáztam. Figyeltem magam, de nem hőmérőztem, és nem is ovuteszteltem. Viszont kicsivel a ciklus közepe után jöttem rá arra, hogy mennyire rástresszeltem a dologra, akkor lazítottunk, és már az is benne volt a kalapban, hogy lekéstük az ovulációt, így akkor voltunk együtt, mikor jól esett. 2 hétre rá pozitív lett a teszt.
2015. szept. 13. 00:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Első lányom nem volt tervezett, gyógyszer mellett fogant. Második lányom nagyon terveztük, hőmérőztem, ovu teszteltem, Elevitet szedtem. Ő a 14. hónapban fogant.
2015. szept. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!