Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy már egy hetet késik a menzeszem és nagyon aggódom. Bár előfordult még pár hónappal ezelőtt, hogy késett 5-6 napot, de most még csak azt sem érzem, hogy meg akarna jönni, nem fáj, talán néha enyhe szurkálást érzek. A párommal mindig védekezünk óvszerrel és mellette megszakítással is, hogy biztosan ne legyen probléma, most sem volt semmi baj a gumival, nem szakadt ki, nem volt sérült. Csináltam már két terhességi tesztet is, persze mindkettő negatív lett. Nagyon félek, hogy valahogy terhes lettem, de erre kevés esélyt látok. Igaz, mostanában sokat stresszeltem ha ez esetleg még befolyásolhatja. Van esély a terhességre? Mi lehet a probléma? Valakivel hasonló?:(2015. szept. 10. 21:42
1/5 RRR válasza:
nem vagy az
bármitől késhet, akár az idegeskedéstől is
szeszelj egy vagy több nagyot az segíthet
3/5 anonim válasza:
Nem valószínű.. Védekeztetek, teszt is negatív, ráadásul úgy tűnik a ciklusod sem túl pontos. Majd megjön, nyugodj meg. A stressz hatással lehet a ciklusra, késhet emiatt is.
5/5 A kérdező kommentje:
De nem jön meg :/
2015. szept. 11. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!