Mióta eldöntöttük, hogy babát akarunk, össze vissza menstruálok, és hízok. Mi van velem?
Figyelt kérdés
Ugyan úgy étkezem, ugyan úgy sportolok napi rendszerességgel. Eddig napra pontosak voltak a ciklusaim, 4 hónapja viszont hol 20 napra hol 35 napra kezdek el menstruálni. Felszedtem 4 kilót 4 hónap alatt, úgy, hogy alig eszem. Mi történik velem?2015. szept. 11. 08:35
1/3 anonim válasza:
Lehet vmi hormonprobléma is, menj orvoshoz!
2/3 anonim válasza:
Stressz a baba projekt miatt. Probelj meg sokat relaxalni es nem kattogni a teman. En is igy vagyok, hogy ahogy eldontottuk, hogy johet a baba 4 honapra teljesen kimaradt a mensim.
3/3 anonim válasza:
Nekem csak egy szokatlanul hosszu ciklusom lett pont az elsö babavallalos honapban. Lehet stressz, lehet hormonproblema is, a kettö pedig siman összefügghet. A stresszfaktort egy csaladalitasos alkalommal ki lehet szürni, a hormonproblemat kideriteni pedig vervetellel lehet, illetve erdemes terheleses cukrot is nezetni.
A stressz befolyasolhatja a pajzsmirigy müködeset, es alulmüködes okozhat rendszertelen menstruaciot es hizast a keves kaloriabevitel ellenere is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!