Nem menstruálok, babát szeretnék! Mit csináljak? (Van már egy kislányom! Többi lent! )
Először érdemes lenne kivizsgáltatnod magad.
Amúgy ovuteszt tonnaszám. De az is célravezető, ha minden másnap szexeltek.
IR okozta pcos-al spontán teherbe esés szerencsére nem ritka, nekem úgy fogalmazott a dokim, hogy beeshet néha egy-egy normál ciklusos hónap.
Én használtam ovutesztet, de nem tudtam értelmezni.
A peteérés elindult, megnőtt a tüsző, de nem repedt meg (ezért lesz tele cisztikus képletekkel a petefészek).
Sajnos csak a 3-as kezelés hozta meg a sikert, addig csak vaktában tüzelés volt. Ráadásul ha meg is fogant volna a baba, az IR miatt jelentős lett volna a vetélés kockázata.
Nekem 4 terhességből lett 2 szülés. Ebből két terhesség a kezelés előtt volt, még nem tudtam az ir-ról. Az egyik megszakított terhesség volt egyéb okból a másik vetélés.
Akkor lett siker, amikor a kezelés hatására végre menstruálni kezdtem, lefogytam 12 kg-ot, és jók lettek a cukor/inzulin értékeim.
Én a Meforalt nem bírom, de a Metfogammától semmi bajom (pedig elméletileg ugyanaz a hatóanyag). Próbálj esetleg gyógyszert váltani.
2. kislányom születése előtt már nem szedtem gyógyszert, de szigorúbbra vettem a diétát, és a mozgást is.
Amikor menstruáltam, akkor kb belőttem, mikor lehet ovum, és előtte utána próbáltunk együtt lenni.
Kivizsgálás: hormonok és ultrahang, hogy kövessék mikor érik petéd. Mert anélkül nem lesz baba.
Egészséges ételek, sok sport, fogyás. Doki nem mondta, hogy abba lehet hagyni a gyógyszert, ha lefogysz és normálisan étkezel? Erre kéne törekedni.
És miért ne próbálkozhatnátok, ha szeretnétek még egy babát? Mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!