3 db tesztem is pozitiv lett, majd tegnap meg jött 1 napos késéssel, ilyenkor mi a helyzet?
Hát ha szerinted felesleges, akkor szerintem nincs felelősség tudatod egy kicsi baba iránt aki benne van!!!
Szégyelld magad és menj a dokihoz, mert igenis minden vérzést ki kell vizsgálni!
Természetesen előfordul hogy megjön, de az első alkalomnál el kell menni, aztán majd a következőnél tudod, hogy nincs gond. Erre nem mondhatja senki, hogy nem kell doki, mert utólag elsüllyedne ha baj lenne.
Szerintem, ha akarod a babát, ne sajnáld rá az a fél órát!
Sajnos én is jártam hasonlóan, pozitívat teszteltem, pár nap különbséggel, és erősödő csíkkal. Aztán másnap este megjött, és reggel a doki semmit sem látott az UH-on. Sőt a nővérke is csinált egy tesztet, de az neg. lett. Az orvos azt mondta, hogy nem zárható ki egy nagyon korai vetélés.
Azért remélem nálad más a helyzet, olvastam, h erős vérzés mellet is van esély, h a baba megmaradjon, attól függ mi a vérzés oka. Menj minél előbb dokihoz, ha nem is a saját orvosodhoz, nem érdemes kockáztatni. Nem beszélve arról, hogy ha mégis vetélés, meg kellene vizsgáljon egy nőgyógyász, h teljesen befejeződött-e vagy szükség van esetleg műtéti befejezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!