Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik teszt a legmegbízhatóbb...

Melyik teszt a legmegbízhatóbb, és melyik nem? Olvasom itt, hogy sokaknak nem mutatja ki a terhességet a teszt. Gabrielről vélemény?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már teszteltem sokfélével, de egyikkel se volt gondom. Hidd el, nem az a jellemző, hogy téved. Reggeli első vizeletből csináld, ha kibírod, várd meg a nemvárt napját. Ami szerintem nagyon jó volt: Expect, Pregnasens (olcsó is), Clearblue(horrordrága). A Gabrielhez pont nem volt szerencsém.:)
2010. márc. 12. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Gravi-hcg!Mindháromszor bevált:)))700.-körül van és megbízható!Gabrielről is inkább jót hallottam!
2010. márc. 12. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is jot hallottam a gabrielről,megbízhato!Én elsővel nem teszteltem,másodikkal gravi-hcg-t,most pedig lilit vettem:-)Egyik se csapott be!
2010. márc. 12. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Én tegnapelőtt teszteltem a KÉK CSÍK nevezetű teszttel +-t!Ma szintén azzal erősebbet!

Ha már késik,akkor nagyrészt mindegy,hogy melyik tesztet használod.Sok sikert!

2010. márc. 12. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én akárhányszor csináltam mindig gabrielt használtam!és most is hozzáteszem hogyeste 6-kor vettem meg a tesztet!és semmi baj nem volt vele
2010. márc. 12. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!