Minden vélemény érdekel! Késik 9 napja a mensim. Már egy ideje szeretnénk babát.14 napja mikor együtt voltunk mindkettőnknek volt egy megérzése, h sikerült. Csináltam tesztet - lett. Lehet még + a teszt? Vagy más gond van? Írjatok!
Figyelt kérdés
1 hete émelygek, hányingerem van bizonyos ételektől, szagoktól, feszülnek a melleim, fáradékony vagyok.2009. márc. 29. 22:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletből csináld meg.
Másfelől meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?
2/5 A kérdező kommentje:
Veszek holnap, mert már nem bírom. 8 nap reggel lett -. Kicsit szomi vagyok.:(
2009. márc. 29. 23:23
3/5 anonim válasza:
Óh akkor nyugodj meg, akkor még nem is mutathatta ki!
Tesztelj ma reggel, és írj!
Szurkolok!
4/5 A kérdező kommentje:
Teszteltem,de csak délután, az is - lett. Lehet még mindig nem mutatja ki? Mert én nagyon azt érzem, hogy terhes vagyok. Hm?! Ja, meg most barnáztam, az rossz vagy jó jel?
2009. márc. 30. 16:31
5/5 A kérdező kommentje:
A hőm megint 37. Csak 36,5 körül szokott lenni. Ez egy újabb jel?
2009. márc. 30. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!