Ebben az esetben mit csináljak? Mikor csináljam meg a tesztet?
Körülbelül 8 nappal vagyok a menstruációm napja előtt, és 2 napja barnázok.
A mai nap folyamán vettem 2 terhességi tesztet. Az egyiket ahogy hazaértem -délután- megcsináltam, de olyan "elázott" szerű volt, vagy nem érte elég vizelet, nem tudom, a lényeg hogy elmosódott, és a kontrollcsíkot is csak sokára mutatta ki.
De a lényeg, hogy miután megjelent szépen lassan a kontrollcsík, közben kialakult egy másik csík is, de iszonyat halványan, alatta ilyen elmosódás, szóval nem tudom, hogy az a második csík volt e, vagy csak egy ilyen ázott rész.
Most nagy izgalomban vagyok, hogy tényleg terhes vagyok e, vagy csak a teszt "bohóckodott" az elmosódással...
A kérdés az, hogy a második tesztet mikor csináljam meg? Holnap reggel, vagy -nagy türelmetlenségemben- ma este?
Válaszaitokat köszönöm, és elnézést, hogy ilyen hosszú leírással tértem rá a lényegre.
Sajnos mára megjött :(
Viszont akkor nem értem a barnázást :( Na majd legközelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!