Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ebből esetleg baba vagy...

Lehet ebből esetleg baba vagy más probléma lehet?

Figyelt kérdés
Párommal egy ideje rajta vagyunk a babaprojekten,eddig eredménytelenül. Ebben a hónapban elég sokat voltunk együtt. 17.-én szokott megjönni. Ebből adòdòan a peteérésen már túl vagyok (gondolom). Most két napja van ilyen "mindjárt megjön" érzésem, enyhe görcsökkel. Lehet ez a beágyazòdás jele? A mellem nem fáj csak a bimbò érzékenyebb ( bár lehet csak beleképzelem, vagy rágörcsölök). Volt valaki már így? Beágyazódáshoz ez korai még? :)

2015. szept. 6. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez még nem baba. Lehet belőle, de ne az, csak beképzeled magadnak a tüneteket.

Nyugi, ha az ovun túl vagy, ti már megtettétek, amit lehet, a többi már csak a babán múlik.

Szorítok, hogy baba legyen!

2015. szept. 6. 19:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :-) igen valahogy sejtettem,hogy az elmém is benne van a tünetekben :-) bízubk a legjobbakban, aztán ha nem lesz belőle akkor majd legközelebb :-) pròbálom lazán felfogni erre elkezdek görcsölgetni és egyből kattogok :-) hiába na, ez már csak ìgy megy :-)
2015. szept. 6. 21:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 6 nap van a nemvártig papírforma szerint. A helyzet még mindig változatlan, néha-néha enyhe menzeszre hasonlító görcsök, de nem folyamatosan. Nem is mondhatnám, hogy fáj, csak érzem. Reggelente úgy kelek, mint aki lángol ( lázmérőzni nem szoktam). Mellfájásom csak ritka esetben van, inkább azt mondanám, hogy a bimbó érzékeny. Maga a mellem nem fáj, csak néha-néha, főként ha hason fekszem. Aon kívül folyásom van, nem folyamatosan, de van. Néha jön egy nagyobb mennyiség, aztán semmi. Na este azért csináltam egy tesztet ( mert az ember lánya nem bírja ki, meg annyi negatív dolgot olvastam erről a predictorról, úgyvoltam vele, hogy mindegy, legalább a lelkem is lenyugszik. persze negatív. Semmi más tünetem nincs ezeken a dolgokon, maximum annyi, hogy folyton ennék valamit. tegnapelőtt másfél! óránként krumplifőzelékeztem. :) Nem bánnám, ha mégiscsak baba lenne, de ha mégsem, akkor így jártunk, egy időre feladjuk, legalább összehozzuk az esküvőt :) azért érdekelne, hogy volt-e valaki így, és lett-e belőle baba. csak egy kis pozitív energiaként :D
2015. szept. 11. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!