Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciszta vagy terhesseg? Velem...

Ciszta vagy terhesseg? Velem vagy az orvossal van a problema?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A parommal mar az elso perctol kezdve csak megszakitast "hasznaltunk", majd decembertol egyaltalan nem vedekezunk. Marcius ota kaba a menstrum is, eddig mindig 28 napra jott meg most mar masfel- ket havonta. Elmentem dokihoz(aki kisse szeles) es eszre vett egy 45x45 mm- es cisztat... Szerintetek van ra esely hogy az nem ciszta hanem baba, csak meg kicsi a terhesseg?? Annyit mondott hogy nem tud vele csinalni semmit es hogy menjek majd vissza uh- ra.

Es ha megis ciszta mit gondoltok sokat kell meg varnunk a picire mig osszejon? Mar ha egyszer osszejon :((

#baba #ciszta #kimarado menstru
2015. máj. 22. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:

45x45 mm az nem terhesség.. Ekkora petezsákban már rég látszik embrió ráadásul orvos csak meg tudja különböztetni a kettőt.

Fel szokott szívódni pár hét alatt. Azt pedig nem tudom megmondani meddig kell még várni a babára, lehet egy hónapot, lehet 5-öt, passzolok. De sok sikert!

2015. máj. 22. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit mond a teszt? ciszta mellett simán lehetsz terhes, ez nem gond.
2015. máj. 22. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez is teljesen jogos.

1-es voltam.

2015. máj. 22. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
doki nem néz cisztának egy terhességet, gondolom, a teszted is negatív...viszont kellene másik dokit keresni, mert az nem normális, hogy csak 2 havonta van menzeszed
2015. máj. 22. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

A doki,ha 'szeles' is, de frankon latja,mi micsoda.

A ciszta miatt ne aggodj, bar fura szamomra,hogy gyogyszert nem irt fel..?

Nekemis volt egy 5 centis,de en ugy vettem eszre,hogy dolt belolem a ver. Kataflamot szedettek velem 2 hetig, szerencsere felszivodott.

Ha terhes lennel, szerintem az a mehedben mutatkozna egyebkent,illetve ha tesztelsz,ugy 90% biztosat tudnal, a ciszta en szerintem nem a mehedben van,hanem a petefeszek,vagy vezetekben, szoval ott ciszta,ill mehen kivuli terhesseg lehetseges..marmint azon a teruleten.

2015. máj. 22. 22:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen csinaltam tesztet de azt mar nem most , ugy kb. egy honapja es negativ lett. Meg most varok szerdaig ugyanis akkor kell mennem vissza uh- ra...

Nagyon szeretnenk mar babat, es lehet nagyon ragorcsolok/ gorcsolunk

Koszonom a valaszokat es jo kivansagot:)

2015. máj. 22. 22:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem irt fel gyogyszert ezen en magam is meglepodtem.:S
2015. máj. 22. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem sem irtak fel a 45x50-es cisztamra semmi gyogyszert. Mondta hogy valoszinuleg a kovetkezo menszesszel tavozni fog es ha megsem akkor laparoszkopias kismutettel eltavolitjak. ha gyogyszert irt volna fel az csak norculut lett volna h meghozza a menszeszt. De amig egy percig is ketseges lehet a terhesseg azt nem lehet szedni.

Szerintem a kov menszeszt vard meg de elotte tesztelj azert. Nyugi siman ossze fog jonni a baba. 😊

2015. máj. 22. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
én amondó vagyok megkell várni mig magától kiürül a ciszta vagy kikell hajtani onnan. egy babára ha pont akkor posszanik ki a méh nővekedése és a hormonok miatt baj lehet. Nekem anno a bal petefészkemben volt egy hatalmas 2x akkora volt a petefészek mint a jobb és a jobb oldaliban is sok sok apró ciszta volt. megakartak műteni de nem engedtem, és kb 1 évre magától kiürült egy nagyon erős ájulásos menzi alatt. utánna azonnal terhes lettem. nézz utnna valami gyógynövényes teának ami erre hat és természetes módon megteheted a szervezeted támogatását. szoritok hogy hamar a cisztat baba váltsa fel.
2015. máj. 23. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!