Ciszta vagy terhesseg? Velem vagy az orvossal van a problema?
Sziasztok!
A parommal mar az elso perctol kezdve csak megszakitast "hasznaltunk", majd decembertol egyaltalan nem vedekezunk. Marcius ota kaba a menstrum is, eddig mindig 28 napra jott meg most mar masfel- ket havonta. Elmentem dokihoz(aki kisse szeles) es eszre vett egy 45x45 mm- es cisztat... Szerintetek van ra esely hogy az nem ciszta hanem baba, csak meg kicsi a terhesseg?? Annyit mondott hogy nem tud vele csinalni semmit es hogy menjek majd vissza uh- ra.
Es ha megis ciszta mit gondoltok sokat kell meg varnunk a picire mig osszejon? Mar ha egyszer osszejon :((
45x45 mm az nem terhesség.. Ekkora petezsákban már rég látszik embrió ráadásul orvos csak meg tudja különböztetni a kettőt.
Fel szokott szívódni pár hét alatt. Azt pedig nem tudom megmondani meddig kell még várni a babára, lehet egy hónapot, lehet 5-öt, passzolok. De sok sikert!
Ez is teljesen jogos.
1-es voltam.
Szia.
A doki,ha 'szeles' is, de frankon latja,mi micsoda.
A ciszta miatt ne aggodj, bar fura szamomra,hogy gyogyszert nem irt fel..?
Nekemis volt egy 5 centis,de en ugy vettem eszre,hogy dolt belolem a ver. Kataflamot szedettek velem 2 hetig, szerencsere felszivodott.
Ha terhes lennel, szerintem az a mehedben mutatkozna egyebkent,illetve ha tesztelsz,ugy 90% biztosat tudnal, a ciszta en szerintem nem a mehedben van,hanem a petefeszek,vagy vezetekben, szoval ott ciszta,ill mehen kivuli terhesseg lehetseges..marmint azon a teruleten.
Igen csinaltam tesztet de azt mar nem most , ugy kb. egy honapja es negativ lett. Meg most varok szerdaig ugyanis akkor kell mennem vissza uh- ra...
Nagyon szeretnenk mar babat, es lehet nagyon ragorcsolok/ gorcsolunk
Koszonom a valaszokat es jo kivansagot:)
Nekem sem irtak fel a 45x50-es cisztamra semmi gyogyszert. Mondta hogy valoszinuleg a kovetkezo menszesszel tavozni fog es ha megsem akkor laparoszkopias kismutettel eltavolitjak. ha gyogyszert irt volna fel az csak norculut lett volna h meghozza a menszeszt. De amig egy percig is ketseges lehet a terhesseg azt nem lehet szedni.
Szerintem a kov menszeszt vard meg de elotte tesztelj azert. Nyugi siman ossze fog jonni a baba. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!