Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van jelen itt olyan aki erre...

Van jelen itt olyan aki erre a hétre nem várja (vagy a következőre)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi együtt voltunk ovu előtt másfél-2 nappal,csak bízni tudok benne,hogy sikerült.Viszont tünet alapján azt mondanám,hogy nem vagyok terhes,mivel abszolút semmi tünetem nincs.ma egy picit fájt a derekam,de nem tudom megítélni,hogy ez miért van.Előző terhességemnél ilyenkor már szétrobbantak a melleim,hányingerem volt,és fájt mindenem.most semmi :( nem tudom van-e értelme reménykedni.Egyébként 6.-ra nem várom(rendszeres a mensim)

Ti hogy vagytok,mi a helyzet?Tünetek?

2015. szept. 4. 11:10
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
úúú pedig jól indul.hát remélem pozit tesztelsz pár nap múlva! én is sokat járok pisilni,de ez nem mérvadó nálam,mert amugy is átfolyik rajtam minden.tegnap estefelé nekem is volt minimális hányinger.imádkozzunk ezerrel :D
2015. szept. 6. 15:31
 22/28 anonim ***** válasza:
Köszi kérdező.Szorítok neked :)
2015. szept. 6. 19:14
 23/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok,egy nap késéssel megjött.nagyon megjött :'(

szörnyű érzés...kezdek elfáradni. minden hónapban reménykedni,felspanolni magam,aztán jön a nagy csalódás.

Veletek mi újság?olvastam h valakinek megjött 3 nappal előbb :O

2015. szept. 7. 11:34
 24/28 anonim ***** válasza:

11,22-es válaszoló vagyok:

nekem még semmi, nem jött meg (szerencsére), de ma nagyon szurkált hasam aljába ami nem szokott tipikus lenni nálam. Még várok holnapig,ha nem jön meg ellövök egy tesztet.

Sajnálom,hogy megjött neked kdves kérdező. :(

2015. szept. 7. 14:24
 25/28 A kérdező kommentje:
sztem várj tovább,holnapra irtad h nem várod.nehogy csalódás legyen.
2015. szept. 7. 17:25
 26/28 anonim ***** válasza:

Szia nekem holnap holnapután lenne aktuális a mensim de közben pozitívom lett:-)

Tünet mi volt? 2 napja leginkább éjjelente gyakrabban pisiltem, de akkor nem esett le.

2015. szept. 7. 18:54
 27/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én tegnapra nem vártam nem is jött meg. A teszttel még várok lehet csak késik 2 napja hányinger van de nem olyan erős...elmult a meg akar jönni érzés fáradt vagyok es a melleim le akarnak szakadni van még esélyem szerintetek?
2015. szept. 23. 10:31
 28/28 A kérdező kommentje:

Ági!

ezek szerintem elég egyértelmű tünetek,én kétszer voltam terhes eddig,mindkét alkalommal ezek voltak a tünetek.

szörnyű fáradtság,és a mell leszakadása :D ugyh én lőnék is egy tesztet reggel.

barátnőmnél ugyanezek a tünetek vannak jelen és most 7 hetes :):):)

irj hogy ha teszteltél!!

2015. szept. 23. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!