Van jelen itt olyan aki erre a hétre nem várja (vagy a következőre)?
Sziasztok!
Mi együtt voltunk ovu előtt másfél-2 nappal,csak bízni tudok benne,hogy sikerült.Viszont tünet alapján azt mondanám,hogy nem vagyok terhes,mivel abszolút semmi tünetem nincs.ma egy picit fájt a derekam,de nem tudom megítélni,hogy ez miért van.Előző terhességemnél ilyenkor már szétrobbantak a melleim,hányingerem volt,és fájt mindenem.most semmi :( nem tudom van-e értelme reménykedni.Egyébként 6.-ra nem várom(rendszeres a mensim)
Ti hogy vagytok,mi a helyzet?Tünetek?
itt a hőgörbém. keddre nem várom...pozitív ovu napján és másnap voltunk együtt...én sem érzem magam annyira terhesnek, de azért nagyon reménykedem, mert az első babám is abban a hónapban jött össze mikor abszolút nem számítottam rá. neked első baba?
Én 10-ére nem várom.
Remélem, nem jön meg.
Ilyenkor nagyon éhes meg puffadt szoktam lenni, ez most nincs egyáltalán.
Viszont jöttek rám pattanások, amik a mensi előtti héten szoktak.
Szóval nem tudom.
Mi már egy éve próbálkozunk, úgyhogy reménykedni se nagyon merek már.
Első válaszoló, nagyon leesett a hőd :( Ha nem megy fel, akkor ebből menzesz lesz :)
Kérdező, mikor tesztelsz?
hát azt terveztem,hogy csak akkor ha nem jön meg,de ha valahonnan a kezembe akad egy teszt,tuti megcsinálom :D
Egyébként a pattanások engem is megtaláltak -.- durvábban mint eddig,viszont én mensi előtt baromi hisztis szoktam lenni,most ez elmaradt.
Jah az elsőnek leesett a hője,reméljük vmi befolyásolta csak,és holnap felmegy :) drukkolok mindenkinek!!!!
ja, 1-es voltam.
kérdező, szorítok.
sajnos nálam elég nehéz a tesztelés időtartamát megállapítani, mert a cikklusam hol 40 naposak, hol 35, de az előző babámnál volt 50 napos ciklusom is...
most annyit tudok, hogy aug. 23-án volt egy pozitiv ovu tesztem, tehát onnantól elvileg 14 nap alatt beágyazódik...az még 3-4 nap...a ciklus. hu meg szeptember 14-re húzza a menzeszem, mert ő meg ugye átlag ciklushosszal számol, nem veszi figyelembe, hogy 23-án ovuláltam, és hogy valószínű most nem lesz 45 napos ciklusom...így szép a kihívás, ugye? :)
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!