Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van jelen itt olyan aki erre...

Van jelen itt olyan aki erre a hétre nem várja (vagy a következőre)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi együtt voltunk ovu előtt másfél-2 nappal,csak bízni tudok benne,hogy sikerült.Viszont tünet alapján azt mondanám,hogy nem vagyok terhes,mivel abszolút semmi tünetem nincs.ma egy picit fájt a derekam,de nem tudom megítélni,hogy ez miért van.Előző terhességemnél ilyenkor már szétrobbantak a melleim,hányingerem volt,és fájt mindenem.most semmi :( nem tudom van-e értelme reménykedni.Egyébként 6.-ra nem várom(rendszeres a mensim)

Ti hogy vagytok,mi a helyzet?Tünetek?

2015. szept. 4. 11:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én 8-ra nem várom. Ovu előtt két nappal, ovukor és ovu után is együtt voltam férjemmel. 25-én voltovum.Szerintetek sikrült? Első terhességemnél ilyenko rmár robbantak szét a cicijeim,most semmit nem érzek,csakaludnék,pihennék és állandóan ennék.
2015. szept. 4. 13:54
 12/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 12-13-ra nem várom. Tehát jövő szombat-vasárnapra. Már 15 hónapja próbálkozunk, második gyermek lenne.
2015. szept. 4. 14:23
 13/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok én tegnapra nem vártam, tegnap esett a hőm ezért azt hittem ma megjön, mert kétszer egymás után szokott esni és a másodiknál meg is jön reggel. Erre ma felment a hőm megint O.o Tesztek még negatívak. 31-32 naposak szoktak lenni a ciklusaim.

Mindenkinek megy a drukk :)

[link]

2015. szept. 4. 14:42
 14/28 anonim ***** válasza:
Én is vasárnapra nem várom és én sem tapasztalok semmi tünetet.cixim feszül ennyi...pedig 14hónapja várok
2015. szept. 4. 15:11
 15/28 anonim ***** válasza:
Az enyém is kiszámíthatatlan, mert az utolsó menszim 41 napra jött meg az előtte lévő két hónapban meg pontosan 35re. Kb egy hete voltak meg a menszis tüneteim amik elmultak már: mellbimbó érzékenység (igaz máskor a melleim nagyon kemények és fájnak),hisztisség, derékfájás, pattanások azok most elmaradtak.az elmúlt két napban reggelente mintha azt éreztem volna hogy megjön, kisebb görcs is volt de még semmi. Nem tudom mikor volt ovum mert nem nem néztem. hétfő keddre gondoltam hogy tesztelek ha addig semmi mivel akkor lesz a 40dik nap. 3 hónapja próbálkozunk még csak, és második lenne.
2015. szept. 4. 17:36
 16/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok :) péntek délután-este fele lőttem egy tesztet,de teljesen negatív..hiába vadásztam egy ici pici halvány csíkot :(

Vasárnapra nem várom(6.a) még semmi jele nincs.Mondjuk a méhem egy kissé fura érzésre,nem mondom h fájna vagy ilyesmi,csak furcsa.Annyira reménykedem h nem jön meg(persze csak a baba miatt ne jöjjön).Reggel meg is mérem a hőmet.kíváncsi leszek.

2015. szept. 5. 23:06
 17/28 anonim ***** válasza:
nekem is negativ lett, dpo 13 es tegnap volt egy kis barna folt a bugyimon...azota persze placebo alapon produkal a mehem.mindenfele szurkat...de a negativ teszt elkeseritett....lesz még belole pozitiv vajon? ki tudja :(
2015. szept. 6. 04:20
 18/28 A kérdező kommentje:
Hat baratnom ugy lett terhes h utoljara junius vegen mensizett.juliusban kimaradt neki.es most is azt hittuk van vmi hormonproblemaja mert 30.an kellett vna megjonnie de semmi,ra ket napra barnazotz,azt hittuk na beindult vmi.amugy csinalt tesztet elvileg 30.an es az negativ lett.most meg csinalt egyet penteken.es teljesen egyertelmu pozi lett neki.ugyh a remeny hal meg utoljara.en mara nem varom remelem terhes vagyok :D annyira szeretnem.drukkolok nektek es varom a fejlemenyeket
2015. szept. 6. 13:12
 19/28 A kérdező kommentje:
Jah es a hőm 36,5volt nem túl biztató :( de hallottam már jó végkimenetelt
2015. szept. 6. 13:13
 20/28 anonim ***** válasza:

11es válaszoló vagyok.

Férjem felfigyelt arra,hogy gyakran járok pisilni.Nekem fel sem tűnt addig amíg nem szólt. Tegnap délután ettem egy pudingot,amit persze megkívántam,de a felénél abba kelett hagynom,mert majdnem elhánytam magam(kedvenc pudingom). Este csináltam egy tesztet,de negatyv lett :( holnap kellene nem megjönnie. Elvileg a 13.dpo napon vagyok.

2015. szept. 6. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!