4. gyereket bevállalók, mennyiben változott meg az életetek?
Szia!
Nekem a 2. érkezése volt a legnehezebb...
Igaz nagyon kicsi volt a korkülönbség (14 hónap) és én a lelkemre vettem, hogy anagyobbam mellett nem tudok elég időt tölteni az újszülött miatt. Ott erős depim lett a lelkiismertfurdalás miatt, amit saját magamnak okoztam.
Azt hamar leküzdöttem, egyedül (férjemmel, anyukámmal) nem kellett orvos és azóta átértékelődtek a dolgok :)
! gyerek anyukájának lenni nagy felelősség, nem kevés meló (szellemileg és testileg sem) de nem csinálnám másképpen :)
A maximalizmusom megmaradt magammal szemben, ez kicsit megnehezítette a 4. baba érkezését, de szintén csak azért mert mindenhol helyt akartam állni.
A suliból hazahozni a nagyokat, hogy ne legyenek napközisek, a kicsit az oviban nem altatom, mert ha a nagyok itthon vannak, akkor ő is...szóval magamnak generálok dolgokat...
...de ez én vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!