Lehet ebből baba, nem túl alacsony a testhő?
szerintetek jókor voltunk együtt? aznap mikor pozi volt a délutáni ovu teszt (ugyanolyan erősségű a két csík) és utána lévő nap? És nem túl alacsony most a testhőm, hogy a vonal alatt van? Vagy az nem számít ilyenkor?
Mindenképpen írd meg mi lett!
Sajnos ismerős ez a túlzott "befelé figyelés", szerintem ilyenkor minden nő, aki gyermeket szeretné hajlamos rá, hogy túlzóan figyelje magát és tüneteket keressen. Én is így vagyok :(
Azért még szorítok Neked...amíg nem jön meg, nincs késő;)
itt inkább a barnázás a fura, ami rám abszolút nem jellemző, főleg menszi előtt 4-5 nappal....a pecsételés...a lányomnál volt, mikor megfogant, de menzesz előtt nem szokott lenni, és ezt tudom is, hiszen erre mindenképp felfigyelnék...de a hő leesés elvette a kedvem tényleg.
Már azon is gondolkodom, hogy talán atótl barnázom mert náthás vagyok és annyit fújtam az orrom, erőlködtem, vagy mit tudom én :D de tényleg csak 1-2 cseppről van szó, szombaton volt, meg ma, de beágyazódásnak ez meg már lassan késő...
az ovu tesztem 23-án lett pozitív, illetve akkor ugyanolyan erős volt a két csík..én hülye másnap már nem csináltam, de ha feltételezem, hogy még másnap pozitív volt és csak 25-én ovuláltam, ez már akkor is a 13. dpo..mindegy...nem agyalok...ha hétvégéig nem jön meg tesztelek, de szerintem holnap megjön, legalább is ez a barna folyás nem lehet véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!