Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ebből baba, nem túl...

Lehet ebből baba, nem túl alacsony a testhő?

Figyelt kérdés

szerintetek jókor voltunk együtt? aznap mikor pozi volt a délutáni ovu teszt (ugyanolyan erősségű a két csík) és utána lévő nap? És nem túl alacsony most a testhőm, hogy a vonal alatt van? Vagy az nem számít ilyenkor?

[link]

2015. aug. 31. 12:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
még 36.6 a testhõm, ma reggel pecsetelo verzesem volt. ez a 12. dpom....utoljara 2 eve volt pecsetelom, mikor a lanyom fogant...persze most mar placebo alapon szurkal a hasam alja faj a mellem stb, de ez mar tenyleg csak placebo. viszont remenykedem :)
2015. szept. 5. 14:46
 22/27 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező? Ma vagy a 14. dpo-n, ugye?
2015. szept. 7. 13:59
 23/27 A kérdező kommentje:
igen...szurkál a hasam alja, meg fura hőhullámaim vannak, hol kiver a víz, hol fázom, tegnap fájt a fejem, és barna csepp van a bugyimon...de ma leesett a hőm 36.3-ra...szóval szerintem ebből már nem lesz baba...holnap kellene megjönnie...attól is lehetnek tudom, ezek a tünetek, de nekem nem szoktak ilyenek lenni...vagy csak nem figyelek rájuk?? mindegy is...azért majd megírom mi lett.
2015. szept. 7. 14:20
 24/27 anonim ***** válasza:

Mindenképpen írd meg mi lett!

Sajnos ismerős ez a túlzott "befelé figyelés", szerintem ilyenkor minden nő, aki gyermeket szeretné hajlamos rá, hogy túlzóan figyelje magát és tüneteket keressen. Én is így vagyok :(

Azért még szorítok Neked...amíg nem jön meg, nincs késő;)

2015. szept. 7. 14:36
 25/27 A kérdező kommentje:

itt inkább a barnázás a fura, ami rám abszolút nem jellemző, főleg menszi előtt 4-5 nappal....a pecsételés...a lányomnál volt, mikor megfogant, de menzesz előtt nem szokott lenni, és ezt tudom is, hiszen erre mindenképp felfigyelnék...de a hő leesés elvette a kedvem tényleg.

Már azon is gondolkodom, hogy talán atótl barnázom mert náthás vagyok és annyit fújtam az orrom, erőlködtem, vagy mit tudom én :D de tényleg csak 1-2 cseppről van szó, szombaton volt, meg ma, de beágyazódásnak ez meg már lassan késő...

az ovu tesztem 23-án lett pozitív, illetve akkor ugyanolyan erős volt a két csík..én hülye másnap már nem csináltam, de ha feltételezem, hogy még másnap pozitív volt és csak 25-én ovuláltam, ez már akkor is a 13. dpo..mindegy...nem agyalok...ha hétvégéig nem jön meg tesztelek, de szerintem holnap megjön, legalább is ez a barna folyás nem lehet véletlen.

2015. szept. 7. 15:12
 26/27 A kérdező kommentje:
na bumm.megjott :( legalabb 32 napra ami azt jelenti rovidulnek a ciklusaim. ez is valami :) koszi a valaszokat.
2015. szept. 8. 07:34
 27/27 anonim ***** válasza:
sajnálom:(
2015. szept. 8. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!