Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ebből baba, nem túl...

Lehet ebből baba, nem túl alacsony a testhő?

Figyelt kérdés

szerintetek jókor voltunk együtt? aznap mikor pozi volt a délutáni ovu teszt (ugyanolyan erősségű a két csík) és utána lévő nap? És nem túl alacsony most a testhőm, hogy a vonal alatt van? Vagy az nem számít ilyenkor?

[link]

2015. aug. 31. 12:58
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
az inkabb valoszinubb h a 9. es a 12. napon nem jol mertem es nemvolt olyan magas...ezesetben teljesen szep volna a grafikon, nem? :) persze nyilvane n ezt szeretnem hinni de ez nem lehetetlen hogy mas miatt mertem magasabbat a tobbi naphoz kepest.. nem? pl tobbet aludtam epp...a babam neha atalussza az ejszakakt de neha 3-4szer kelni kell hozza...ez befolyasolhatja a hõt ugye?
2015. aug. 31. 20:54
 12/27 A kérdező kommentje:
ma reggel már 36.8. igaz, a lányom lázas, remélem nem azért emelkedik mert be fogok lázasodni :)
2015. szept. 1. 08:44
 13/27 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:

Végigolvastam a hozzászólásaidat. Ha nem tudsz precizen mérni, mert nem mindig egyformát alszol, nem mindig egy időben kell mérned az úgy befolyásolja a görbét, hogy cikk cakkos lesz. Ha fel kell kelned mérés előtt, akkor pedig túl magas a mért érték. Alacsony nem lehet azért, mert fel kellett kelned éjjel, mérés előtt.

Ha a 9. és a 12. napos rosszul mértél, rossz lett a mérés, akkor viszont nagyon alacsony az alaphőd, ami pajzsmirigy problémákra utalhat.

A pozitív ovu teszt és a nyák peteérésre utal. Én továbbra is úgy gondolom, hogy (még) nem repedt meg a tüsző, így nem történt meg az ovuláció.

Személy szerint én mindig inkább a hőmérsékletnek hiszek, és nem az ovu teszteknek. Pont azért, mert az ovu teszt a peteérés csúcsát jelzi, a hőgörbe pedig a megtörtént tüszőrepedést.

Lehet, hogy ez a ciklusod is 40 napos lesz, és akkor pedig simán lehet hogy tegnap repedt meg a tüsző. Ha ma már 36.8 volt és továbbra is emelkedni fog, akkor most volt az ovu.

Mielőbbi babásodást kívánok Neked!

2015. szept. 1. 12:51
 14/27 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm, majd megírom mi lett, megjött e, vagy nem e.
2015. szept. 1. 13:04
 15/27 A kérdező kommentje:

még annyit, hogy ma 6.30-kor mértem, és előtte felkeltem 5-kor, a babához...akkor ma lehet ezért volt magasabb?

az előző terhességem alatt teljesen rendben volt a TSH-m. nem hinném hogy baj van a pajzsmirigyemmel. Szerintem inkább az a gond, hogy hol 5-kor mérek, hol 6.30-kor, hol felkeltem előtte egy órával, hol nem...

az ovu szinte tuti hogy akkor volt, mivel éreztem minden olyan tünetet, amit azelőtt és azután sem (még a teszt előtt, tehát nem placebo). Az lehet, hogy tüszőrepedés nem volt, ezt csak pár nap múlva tudom megmondani, ha esetleg pozitív lesz a terhességi tesztem. Most már egyáltalán nincs folyásom, pedig ha jól tudom, tüszőrepedésnél kell hogy legyen, mert az segíti a spermiumok bejutását.

2015. szept. 1. 13:07
 16/27 anonim ***** válasza:

Ismét az első vagyok:

Igen, elképzelhető, hogy a tegnapi mérés azért volt magasabb, mert fel kellett kelned előtte. Ezt pár nap múlva lehet eldönteni, hogy fen marad-e a hőmérsékleted. Most hogy áll a görbéd, megmutatod?

2015. szept. 2. 09:35
 17/27 A kérdező kommentje:

most még mindig 36.8...mutatom.

[link]

2015. szept. 2. 10:01
 18/27 A kérdező kommentje:
mondjuk ma meg 5 órát aludtam összesen, nem tudom mennyire releváns.
2015. szept. 2. 10:01
 19/27 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jó jel, hogy ma is fenn maradt a hőd. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből a rendhagyó görbéből;)
2015. szept. 2. 14:49
 20/27 A kérdező kommentje:
két esélyes mert lehet hogy a babám betegsége bújkál bennem és azért van magasan a hőm (miatta nem aludtam éjjel), de az is lehet hogy megint lázzal indul a terhességem, 2 éve épp így teszteltem, lázas lettem, mert legyengült az immunrendszerem, és gondoltam megnézem nem vagyok e terhes mielőtt gyógyszert iratok :) és pozitív lett..ha most így volna, bátran vállalnám a betegséget :)
2015. szept. 2. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!