Lehet beágyazódás? 27. -én volt ovulációm, együtt is voltunk a férjemmel. Ma egész nap szurkál alul a hasam, néha menziszerű görcsölés.10-ére nem várom. Volt akinek ilyen tünetei voltak beágyazódásnál és baba lett a vége?
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 11:03
11/19 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok. Fáj a hasam kb 3 napja. Elég furán. De a cicim már sokkal puhább lett és így tudom hogy megfog jönni mert minden mensi előtt így vagyok.
12/19 anonim válasza:
Nekem 26/27-e körül lehetett ovum és tegnap du pozitívat is teszteltem.
Szerintetek ez nem túl korai? Vagy lehet előbb fogant?
13/19 A kérdező kommentje:
De jó, gratulálok!!Van valami tüneted?
2015. szept. 7. 20:15
14/19 A kérdező kommentje:
Milyennel teszteltél?
2015. szept. 7. 20:15
15/19 anonim válasza:
Early predictor és one step. Gyakoribb pisilés és jobb étvágy.
16/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Kedves első,mi újság?Sajna nekem ma fájdogált a pocim és a derekam is,úgyhogy a tesztelést elhalasztom.Olyan érzésem van mintha leszakadna a pocim alja,ez menzis tünet szokott lenni.:(Az első terhességemnél ilyen nem volt.
2015. szept. 8. 10:58
17/19 anonim válasza:
Gratulálok a pozit tesztelőnek! Hát minden jelem mesnis jel. Görcsök, puhább cicik, és teszteltem One step-pel a 12. dpon negatívat. Szóval már nem reménykedem.
Én is többet járok pisilni de ezt az izgulásnak tudom be hogy megjön e vagy sem. De már most vettem tampont is szóval mensire készülök. :/ (első válaszoló)
18/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,mi újság megjött?Nekem még van egy napom ,sajnos percre pontosan szokott,így még várakozom.Holnap kiderül.
2015. szept. 9. 09:04
19/19 anonim válasza:
Hát nekem megjött szeptember 9-én. ma voltam nődokinál. megyek vérévtelre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!