Próbálkozók, ki hányadik ciklusnapon tart, hányadik próbálkozós hónapban?
Figyelt kérdés
Mi most vagyunk a 4. ciklusban, nagyon bízom a mostani sikerben! Még csak a 12. ciklusnapon tartok, nem mérek hőt és nem csinálok ovutesztet sem.2015. aug. 31. 10:14
21/24 anonim válasza:
17. vagyok. Én sem gondoltam, hogy a harmadik ilyen nehéz lesz, mert a két első az első hónapban összejött. De hát ez ilyen. Már folyamatban van az orvosi segítség. Aki már régóta próbálkozik, azt ajánlom, minél előbb kérjen segítséget, mert nagyon lassan mennek ezek a dolgok a kórházakban. Még magánúton is, mire megvan minden vizsgálat.
22/24 anonim válasza:
Na ki hol tart? nekem 36. ciklusnap, mensi sehol, tegnapi teszt negatív :( holnap ismételek , hátha.......
23/24 A kérdező kommentje:
Én a 19. napon vagyok, de általában 30-32 naposak a ciklusaim, úgyhogy még szűk két hét van hátra.
2015. szept. 7. 13:05
24/24 anonim válasza:
26. ciklusnap. Még 3 nap. Eddig semmi különös tünetem nincs, csak a megszokottak. Drukkolok mindenkinek. :) Evelin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!