Próbálkozók, ki hányadik ciklusnapon tart, hányadik próbálkozós hónapban?
Figyelt kérdés
Mi most vagyunk a 4. ciklusban, nagyon bízom a mostani sikerben! Még csak a 12. ciklusnapon tartok, nem mérek hőt és nem csinálok ovutesztet sem.2015. aug. 31. 10:14
11/24 A kérdező kommentje:
Tudom és köszönöm, csak kérdezem, hogy kire írtad rám, vagy valaki másra, hogy te IS rágörcsöltél...
Ha nekem, akkor miből szűrted le a rágörcsölést? Tényleg érdekel, hogy mit nem csinálok jól. :)
Csak mert épp írtam, hogy se nem hőmérőzök, se semmi. :) Beszélni már csak lehet róla, az még csak nem az.
Komolyan érdekel a véleményed!
2015. aug. 31. 11:16
12/24 anonim válasza:
Nem konkrétan neked írtam a rágörcsölést, csak ugye a kérdésedből lehet következtetni, hogy nagyon-nagyon várod a pillanatot, amit teljesen megértek...mint ahogy írtam is én is nagyon vártam.Ezzel kapcsolatban írtam, hogy nyugi.Bocsi, ha megbántottalak!
13/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem bántottál meg :)
Köszönöm a tanácsokat! Próbálok nem görcsölni, remélem hamarosan sikerülni fog a baba.
2015. aug. 31. 11:32
14/24 anonim válasza:
14. hónap. 19. ciklusnap. 4-5. dpo. És reménykedem. :) Evelin
15/24 anonim válasza:
1. hónap,2. baba ma kell megjönnie (nem tudom ez hanyadik ciklusnap, hogy számoljátok)
16/24 anonim válasza:
Első baba lenne 13hónap és 6-ra nem várom
17/24 anonim válasza:
3. baba, 11. hónap, 22. ciklusnap, 9. DPO.
18/24 A kérdező kommentje:
Borzaszto milyen sokatok pròbálkozik már több,mint egy éve :(
2015. aug. 31. 22:12
19/24 anonim válasza:
Mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, nem gondoltuk, hogy ilyen sok idő lesz. Egy ismerősömnek a 9. hónapban sikerült, de már előtte a 6-7. hónapban kiborult, hogy nem jön. Úgy gondolom még elég jól viselem, de hazudnék, ha azt írnám, hogy még nem buktam ki. Azóta 90%-ban beletörődtem, hogy a mi kis angyalkánk később érkezik. :) Sajnos ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!