Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Lehet hogy...

Lehetek terhes? Lehet hogy mindenki ilyeneket kérdezget de az enyém higgyétek el egyedi.

Figyelt kérdés
Nem trollkodás kérlek válaszoljatok komolyan...szűz vagyok és két hete lett vége menstruációmnak és az azt követő héten voltam apánál, (akinek van egy élettársa) láthatáson. Nem vittem tusfürdőt mert "ott úgy is van" alapon. De nagyon furcsa állaga volt, olyan mint amibe spermát kevertek...lehet, hogy csak paranoiás vagyok, de van rá esély, hogy ettől terhes leszek ((feltéve ha volt benne)? Plusz 26.án voltam nőgyógyásznál. Neki látnia kellett volna nem? Amikor azt nézte, hogy cisztás e a petefészkem. Tudom, hogy nem azt nézik, hogy terhes vagy e, de észre kellett volna venni nem?
2015. aug. 31. 00:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

29-es, először engem is kiakasztott kicsit a kérdés, de könyörgöm, aki volt 15 éves kamasz, az talán visszaemlékszik arra, hogy ilyenkor az ember még a szexualitással kapcsolatban (is) sok tévhittel rendelkezik, és sokmindent fantáziál, ami később kerül helyre, ez a normális, és nem az ha valaki ennyi idősen 30 éveseket megszégyenítő tapasztalattal rendelkezik. Ezért szerintem ne ítélkezzünk, inkább nyugtassuk meg, hiszen félig még gyerek, és tegyük rendbe a gondolatait meg a tévhiteit.

Nem is tudom, hogy egy 15 éves kislány félelmeiből hogyan jutottál erre az eszmefuttatásra, de annyit azért hozzátennék, hogy az irodalom nem is a lexikális ismeretekről szól, és a költők-írók önéletrajzi adatainak ismeretéről, jó, rendben, illik tudni hol született Ady Endre, de előfordul, hogy valami nem jut az ember eszébe, emiatt sem ítélkeznék a helyedben, de persze van abban igazság amit írsz sajnos.

Kérdező! Hidd el nekem, az emberek nem kevernek spermát a tusfürdőjükbe a szép bőr reményében, mert az undorító lenne. Helyette bemennek a boltba, és vesznek valamilyen krémet.

Ha mégis ezt tette volna az apukád élettársa, akkor sem lehetsz terhes tőle, nem maradtak életben a spermiumok ebben a közegben, és a tusfürdőt amúgy sem juttatja az ember a hüvelyébe. Nyugi.

2015. aug. 31. 09:33
 32/35 anonim ***** válasza:

Na álljunk meg.

15 évesen én már hellyel-közzel használtam a gyakorit (elég régi ember volnék itt, de ha nem találsz e néven tőlem hozzászólást, annak bizony a trollok visszatérő átka, a permaban az oka), és nem kérdeztem ilyeneket csak úgy.

15 évesen én odafigyeltem a biológiaórákon tanított anyagra, és normális képem volt a nemi működésről, a testnedvekről, és hasonló dolgokról. Habár gőzöm nem volt pl. bizonyos pózokról akkor (mondjuk az egy 15 éves számára pont a kevésbé lényeges rész), de ott volt az internet is, no meg - akár hiszitek, akár nem - némi szakkönyvek (az olyan, mint az internet, csak fából). Utánaolvasni, utánaolvasni mindennek, ami érdekel, ez a kulcsszó. Ismeretszerzés, információgyűjtés.

2015. aug. 31. 13:26
 33/35 anonim ***** válasza:
jesszus szóval szerinted apád nője begyűjtötte apád spermáját a tusfürdős flakonba? mert jót tesz a bőrnek,spermával fürdik. a krémek is csodákra képesek,nem hiszem,hogy spermával fürdene. a kérdésre válaszolva,ha az is lenne már rég kimurdelt,halott cucc
2015. aug. 31. 13:32
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként én simán el tudom képzelni, hogy valaki spermát kever a tusfürdőbe (de ettől terhes nem leszel).
2015. aug. 31. 15:43
 35/35 anonim válasza:
Szóval mert apádnak volt a telefonján képe a meztelen nőjéről -ami amúgy teljesen normális- azt feltételezed, hogy beteg, perverz állat mindkettő, és a tusfürdőt telenyomják cuccal, amivel te megfürdesz, és terhes leszel a saját apádtól. Értek mindent :D Viccet félretéve, szerintem hamarabb csinálnának pakolást a spermából, mint hogy belekeverjék a tisztálkodó szerbe. Egyébként nem vagy terhes, nyugi, 1-2 percig lehetnek talán életképesek a spermiumok ilyen környezetben.
2015. aug. 31. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!