Lehetek terhes? Lehet hogy mindenki ilyeneket kérdezget de az enyém higgyétek el egyedi.

29-es, először engem is kiakasztott kicsit a kérdés, de könyörgöm, aki volt 15 éves kamasz, az talán visszaemlékszik arra, hogy ilyenkor az ember még a szexualitással kapcsolatban (is) sok tévhittel rendelkezik, és sokmindent fantáziál, ami később kerül helyre, ez a normális, és nem az ha valaki ennyi idősen 30 éveseket megszégyenítő tapasztalattal rendelkezik. Ezért szerintem ne ítélkezzünk, inkább nyugtassuk meg, hiszen félig még gyerek, és tegyük rendbe a gondolatait meg a tévhiteit.
Nem is tudom, hogy egy 15 éves kislány félelmeiből hogyan jutottál erre az eszmefuttatásra, de annyit azért hozzátennék, hogy az irodalom nem is a lexikális ismeretekről szól, és a költők-írók önéletrajzi adatainak ismeretéről, jó, rendben, illik tudni hol született Ady Endre, de előfordul, hogy valami nem jut az ember eszébe, emiatt sem ítélkeznék a helyedben, de persze van abban igazság amit írsz sajnos.
Kérdező! Hidd el nekem, az emberek nem kevernek spermát a tusfürdőjükbe a szép bőr reményében, mert az undorító lenne. Helyette bemennek a boltba, és vesznek valamilyen krémet.
Ha mégis ezt tette volna az apukád élettársa, akkor sem lehetsz terhes tőle, nem maradtak életben a spermiumok ebben a közegben, és a tusfürdőt amúgy sem juttatja az ember a hüvelyébe. Nyugi.

Na álljunk meg.
15 évesen én már hellyel-közzel használtam a gyakorit (elég régi ember volnék itt, de ha nem találsz e néven tőlem hozzászólást, annak bizony a trollok visszatérő átka, a permaban az oka), és nem kérdeztem ilyeneket csak úgy.
15 évesen én odafigyeltem a biológiaórákon tanított anyagra, és normális képem volt a nemi működésről, a testnedvekről, és hasonló dolgokról. Habár gőzöm nem volt pl. bizonyos pózokról akkor (mondjuk az egy 15 éves számára pont a kevésbé lényeges rész), de ott volt az internet is, no meg - akár hiszitek, akár nem - némi szakkönyvek (az olyan, mint az internet, csak fából). Utánaolvasni, utánaolvasni mindennek, ami érdekel, ez a kulcsszó. Ismeretszerzés, információgyűjtés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!