Lehetek terhes? Lehet hogy mindenki ilyeneket kérdezget de az enyém higgyétek el egyedi.
Jó, rendben.
Figyelj, ahhoz, hogy valaki beleverje a samponba (amiben amúgy véleményem szerint nemigen maradna meg semmiféle hímivarsejt), valakinek nagyon betegnek kell lennie. Értsd: egy eszméletlenül perverz állatnak.
Az apád az? Mert ha igen, nem hiszem, hogy engednének hozzá láthatásra.
Egyébként meg ha nincs tüszőrepedésed, akkor amúgy se lehetnél terhes. Se spermás tusfürdőtől, se mástól...
Illetve még egy... ha szűz vagy, honnan vagy ennyire képben a sperma állagát illetően?
# 13: Nézd, a sperma tényleg jó a bőrnek, de nem ebben a formában... hanem rendeltetésszerű használat során. ;)
Amúgy meg, ha lett volna a tusfürdőben: szerinted a nő nem követett volna el mindent, hogy gyorsan eltüntesse/kicserélje????
Elhiszem, hogy ellenszenves apád új nője, de azért már-már betegesen gondolkodsz róla...
fú lődd már le magad
nekem megnézte, neked nem. Az én dokim alaposabb és adott rá gyógyszert
már menstruálok tehát van tüszőrepedésem csak nem minden hónapban..
és csak gondolom, hogy milyen lehet a sperma állaga nem tudom, de itt gykn már beszéltek róla párszor így innen megpróbáltam összerakni a dolgokat
van egyéb gondod velem kapcsolatban?
15 azért mert az az egy tusfürdő volt na meg volt axe
nem volt szappan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!