Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Lehet hogy...

Lehetek terhes? Lehet hogy mindenki ilyeneket kérdezget de az enyém higgyétek el egyedi.

Figyelt kérdés
Nem trollkodás kérlek válaszoljatok komolyan...szűz vagyok és két hete lett vége menstruációmnak és az azt követő héten voltam apánál, (akinek van egy élettársa) láthatáson. Nem vittem tusfürdőt mert "ott úgy is van" alapon. De nagyon furcsa állaga volt, olyan mint amibe spermát kevertek...lehet, hogy csak paranoiás vagyok, de van rá esély, hogy ettől terhes leszek ((feltéve ha volt benne)? Plusz 26.án voltam nőgyógyásznál. Neki látnia kellett volna nem? Amikor azt nézte, hogy cisztás e a petefészkem. Tudom, hogy nem azt nézik, hogy terhes vagy e, de észre kellett volna venni nem?
2015. aug. 31. 00:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Jó, rendben.

Figyelj, ahhoz, hogy valaki beleverje a samponba (amiben amúgy véleményem szerint nemigen maradna meg semmiféle hímivarsejt), valakinek nagyon betegnek kell lennie. Értsd: egy eszméletlenül perverz állatnak.

Az apád az? Mert ha igen, nem hiszem, hogy engednének hozzá láthatásra.

2015. aug. 31. 00:28
 12/35 anonim ***** válasza:
40%
# 8: Jó alapos nőgyógyászod lehet... mert ilyen cisztáim nekem is voltak, de egészen addig, amíg nem akartam gyereket, eszébe nem jutott nézegetni a dokimnak...
2015. aug. 31. 00:33
 13/35 A kérdező kommentje:
jó oké az apám nem beteg de a nője enyhén szólva nem szimpatikus nekem...jó most ezt nem kéne itt leírnom de ez egy anonym oldal szóval: apa telóján volt pár kép rólam és kitöröltem a bénákat, mivel iphone a nemrég töröltekből is törölnöm kellett és volt ott egy hastól felfelé tök pucér kép a nőről (fuj olyan rusnya volt majd ki égett a retinám) na igen szóval simán elképzelem, hogy azt mondta neki a nő, hogy szerinte a sperma jó a bőrnek tegyenek a tusfürdőjébe. Ennyi.
2015. aug. 31. 00:33
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg ha nincs tüszőrepedésed, akkor amúgy se lehetnél terhes. Se spermás tusfürdőtől, se mástól...

Illetve még egy... ha szűz vagy, honnan vagy ennyire képben a sperma állagát illetően?

2015. aug. 31. 00:34
 15/35 anonim ***** válasza:
73%
Jó. Ha ilyen élénk a fantáziád, akkor miért csak fürdés után jutott ez az eszedbe, miután nyúltál a tusfürdőjükből?
2015. aug. 31. 00:35
 16/35 anonim ***** válasza:
65%

# 13: Nézd, a sperma tényleg jó a bőrnek, de nem ebben a formában... hanem rendeltetésszerű használat során. ;)

Amúgy meg, ha lett volna a tusfürdőben: szerinted a nő nem követett volna el mindent, hogy gyorsan eltüntesse/kicserélje????

Elhiszem, hogy ellenszenves apád új nője, de azért már-már betegesen gondolkodsz róla...

2015. aug. 31. 00:36
 17/35 A kérdező kommentje:

fú lődd már le magad

nekem megnézte, neked nem. Az én dokim alaposabb és adott rá gyógyszert

már menstruálok tehát van tüszőrepedésem csak nem minden hónapban..

és csak gondolom, hogy milyen lehet a sperma állaga nem tudom, de itt gykn már beszéltek róla párszor így innen megpróbáltam összerakni a dolgokat

van egyéb gondod velem kapcsolatban?

2015. aug. 31. 00:37
 18/35 A kérdező kommentje:

15 azért mert az az egy tusfürdő volt na meg volt axe

nem volt szappan

2015. aug. 31. 00:39
 19/35 anonim ***** válasza:
Igen, van gond. Hogy a gyk-ról próbálod összerakni a dolgokat.
2015. aug. 31. 00:48
 20/35 A kérdező kommentje:
utolsó te tényleg ekkora s**gfej vagy?
2015. aug. 31. 00:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!