Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Lehet hogy...

Lehetek terhes? Lehet hogy mindenki ilyeneket kérdezget de az enyém higgyétek el egyedi.

Figyelt kérdés
Nem trollkodás kérlek válaszoljatok komolyan...szűz vagyok és két hete lett vége menstruációmnak és az azt követő héten voltam apánál, (akinek van egy élettársa) láthatáson. Nem vittem tusfürdőt mert "ott úgy is van" alapon. De nagyon furcsa állaga volt, olyan mint amibe spermát kevertek...lehet, hogy csak paranoiás vagyok, de van rá esély, hogy ettől terhes leszek ((feltéve ha volt benne)? Plusz 26.án voltam nőgyógyásznál. Neki látnia kellett volna nem? Amikor azt nézte, hogy cisztás e a petefészkem. Tudom, hogy nem azt nézik, hogy terhes vagy e, de észre kellett volna venni nem?
2015. aug. 31. 00:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
52%

Hát, ha leírás alapján próbálod meg összerakni, akkor komoly gond van...

Én már elég sokszor találkoztam életemben spermával, de őszintén szólva fel sem tűnne, ha tusfürdőbe keverve találkoznék vele...

2015. aug. 31. 00:53
 22/35 A kérdező kommentje:

19es honnan raknám össze még 15 évesen szerintem nem gond ha nem fogdosok péniszt és tapasztalom meg milyen a sperma

ne okoskodj am is már vagy 30 lehetsz és itt oltogatod a feleannyi időseket

nem érzed magad kicsit gáznak?!

2015. aug. 31. 00:53
 23/35 A kérdező kommentje:

na mind1 nekem elegem van belőletek oltogassátok egymást én leléptem

aki normálisan válaszolt és megnyugtatott annak köszönöm!:) a többiek menjenek a francba

2015. aug. 31. 00:57
 24/35 anonim ***** válasza:
80%
15 évesen éjjel egykor még netezel? Ejnye! Na majd holnap korábban feküdj le, mert keddtől suli!
2015. aug. 31. 00:59
 25/35 anonim ***** válasza:
83%
Szóval azért, mert a nőről volt egy meztelen kép apád telefonján (micsoda egetverő, hihetetlen perverzió!!!), most már azt tételezed fel, hogy spermás tusfürdőt tart a kádja mellett, és attól rettegsz, hogy teherbe estél tőle. Igazi észkombánj vagy...
2015. aug. 31. 01:10
 26/35 anonim válasza:
71%
Miért kell ilyen válaszokat irni? A kérdés teljesen normális volt és szerintem a kérdező is jobban örülne normális válaszolnak. -.-
2015. aug. 31. 01:13
 27/35 anonim ***** válasza:
83%

Most mit szólogattok be a kérdezőnek, primitívek? Feltett egy kérdést, mert felmerült benne valami és kicsit megijedt, mi van, ha.

De valahol le kell vezetnetek nektek is a frusztrációt, csak hajrá.

Nem lehetsz terhes.

2015. aug. 31. 01:22
 28/35 anonim ***** válasza:
63%

A kérdező teljesen normális.

Az pláne teljesen normális, hogy ha valaki az élettársa tanácsára (miszerint a sperma bizonyára jót tesz a bőrnek) beleveri a tusfürdőbe, amit nem mellesleg maga is fog esetleg használni, nem is egyszer. Igaz, ez tök normális, olyannyira, mint a levegővétel.

A lánynak pedig, aki a gyakoriról kapja szexuális felvilágosításának nagy részét, rögtön ez jut az eszébe. Szerintem ő lett az tisztázatlan körülmények közötti fogantatások Poirot-ja.

Persze bizonyára velem van a baj.

2015. aug. 31. 01:27
 29/35 anonim ***** válasza:
74%

De jól van. Én feladom.

Tényleg velem van a baj, túlságosan hiszek abban, hogy az engem körülvevő dolgoknak értelmük van. Ilyenkor hajlamos vagyok elfelejteni, hogy Magyarországon élek. Abban az országban, ahol lassan már a Blikk a hivatalos napilap és ha valakitől megkérdezem, ki az a Berki Krisztián, akkor nem a tornász, London olimpiai bajnoka jut az eszébe, hanem az ex-testépítő magamutogató celeb, akinek élete legnagyobb érdeme az volt, hogy kivasaltatta a bőrt a heréin. Fogadok, azon se gondolkoztak el (amit nekem egy másodpercembe se került felismerni), hogy a magyar nyelvű bevándorlóellenes plakátokat hogy olvassák el a bevándorlók.

Szombaton egy órát ültem a buszon Debrecen és Polgár között. Végig azt hallgattam, ahogy két jól szituált nő azt találgatja, hogy ki az, aki Érmindszenten született. Végig ezt nyomták. Nem lecsúszott, munkanélküli alkoholisták voltak, nem is halál bunkó arcok, hanem átlagos magyar emberek. Már a debreceni autóbusz-állomásnál elkezdték, és végig ezt beszélték, én meg alig bírtam visszafogni magam, hogy beszóljam: Ady Endre, és szégyelljék magukat. Pedig közöm nincs a magyar irodalomhoz.

Ennyi anyag van itt az emberekben, kész. Törődjünk bele. Ez a gyk, a bulvárlapok, a tévé, a celebek világa. Nulla kultúra, nulla ismeretszerzési igény, nulla fejlődés, nulla gondolkodás.

2015. aug. 31. 01:45
 30/35 anonim ***** válasza:
Igen előző, talán igazad van. De akkor miért pont annak kell beszólni, aki kérdez, hogy tudjon? Miért nem annak, aki fasságokat ír?
2015. aug. 31. 04:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!