Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teherbe lehet...

Szerintetek teherbe lehet esni így? Kicsit félek, hogy lehetséges-e, ill. Mennyi lehet az esélye ezúton, hogy besikerül?

Figyelt kérdés

Kérlek olvasd el! Eléggé beparáztam....... :)

A barátommal 2 napja voltunk együtt. Óvszer felhelyezése előtt előváladék ment a kezére, amivel az óvszert fogta, és felhelyezte, így egy kicsi arra is mehetett. A hasa is olyan lett, meg az enyém is. Előtte fürdött, pisilt és nem maszturbált az nap, ill aznap nem is voltunk együtt hamarabb. Így az óvszer végére kerülhetett az előnedv, meg mindkettőnk hasára, amikor rámfeküdt. A ciklusom 12. napján történt, 28-29 naposak a ciklusaim. Ovulációt a 16.naptól szoktam kb érezni de volt már a 19.en is sokkal több fehérfolyásom. Aznap este fel is fáztam. Mennyi az esélye így a terhességnek, ha egy kis előnedv/váladék jutott netán belém? 20/F 16/L Köszönöm szépen.

2015. aug. 29. 01:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szerintem az egyetlen itt aki idióta az te vagy.

Nemtudom miért nem lehet normális választ adni. Beparáztam, ennyi. Baleset, előfordulhat. Nehéz lett volna egy igen, mert.. Vagy egy nem, mert... "Na csá"

2015. aug. 29. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!