Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teherbe lehet...

Szerintetek teherbe lehet esni így? Kicsit félek, hogy lehetséges-e, ill. Mennyi lehet az esélye ezúton, hogy besikerül?

Figyelt kérdés

Kérlek olvasd el! Eléggé beparáztam....... :)

A barátommal 2 napja voltunk együtt. Óvszer felhelyezése előtt előváladék ment a kezére, amivel az óvszert fogta, és felhelyezte, így egy kicsi arra is mehetett. A hasa is olyan lett, meg az enyém is. Előtte fürdött, pisilt és nem maszturbált az nap, ill aznap nem is voltunk együtt hamarabb. Így az óvszer végére kerülhetett az előnedv, meg mindkettőnk hasára, amikor rámfeküdt. A ciklusom 12. napján történt, 28-29 naposak a ciklusaim. Ovulációt a 16.naptól szoktam kb érezni de volt már a 19.en is sokkal több fehérfolyásom. Aznap este fel is fáztam. Mennyi az esélye így a terhességnek, ha egy kis előnedv/váladék jutott netán belém? 20/F 16/L Köszönöm szépen.

2015. aug. 29. 01:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
...és most képzeld el, hogy mi van, ha az óvszer is kiszakadt, de ti nem vettétek észre!
2015. aug. 29. 01:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Mindig leellenőrizzük. A barátom megnyomja az ondótartályt. Ha kétséges akkor vizet engedünk bele. Nem szakadt ki.

Kérlek arra válaszolj, amit feltettem. Köszönöm szépen.

2015. aug. 29. 01:17
 3/11 anonim ***** válasza:
nagyon kicsi az esélye,de ha előtte pisilt,stb akkor ne parázz
2015. aug. 29. 01:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Én úgy emlékszem. Az tuti h előtte kb 20 perccel fürdött és szerintem pisilt is. De hát 1 nappal előtte voltunk együtt tehát nem 1x pisilt. Köszi!
2015. aug. 29. 01:34
 5/11 anonim ***** válasza:
mi több éve csináljuk,hogy szex előtt elküldöm pisilni és nem lett belőle baj :)
2015. aug. 29. 01:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Mármint, tu megszakítással védekeztek? Köszi a választ, amúgy!
2015. aug. 29. 01:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Ti* bocsi
2015. aug. 29. 01:46
 8/11 anonim ***** válasza:

1^ éves vagy, de olvasni nem tanultál meg, csak dugni. Gratulálok. Tedd fel ezt a kérdést a biosz tanárodnak. Minimum karóval jutalmaz majd. A szüleidnek meg küön gratulálok.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorold kicsit az olvasást.

De a kérdésedre a válsz.... Nem, nem vagy terhes.

2015. aug. 29. 06:03
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. aug. 29. 11:05
 10/11 anonim ***** válasza:
mit törődsz vele ha teherbe esel,majd elveteted, mint a többi magadfajta kis idióta 3.14 csa.
2015. aug. 29. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!