Szerintetek teherbe lehet esni így? Kicsit félek, hogy lehetséges-e, ill. Mennyi lehet az esélye ezúton, hogy besikerül?
Kérlek olvasd el! Eléggé beparáztam....... :)
A barátommal 2 napja voltunk együtt. Óvszer felhelyezése előtt előváladék ment a kezére, amivel az óvszert fogta, és felhelyezte, így egy kicsi arra is mehetett. A hasa is olyan lett, meg az enyém is. Előtte fürdött, pisilt és nem maszturbált az nap, ill aznap nem is voltunk együtt hamarabb. Így az óvszer végére kerülhetett az előnedv, meg mindkettőnk hasára, amikor rámfeküdt. A ciklusom 12. napján történt, 28-29 naposak a ciklusaim. Ovulációt a 16.naptól szoktam kb érezni de volt már a 19.en is sokkal több fehérfolyásom. Aznap este fel is fáztam. Mennyi az esélye így a terhességnek, ha egy kis előnedv/váladék jutott netán belém? 20/F 16/L Köszönöm szépen.
Mindig leellenőrizzük. A barátom megnyomja az ondótartályt. Ha kétséges akkor vizet engedünk bele. Nem szakadt ki.
Kérlek arra válaszolj, amit feltettem. Köszönöm szépen.
1^ éves vagy, de olvasni nem tanultál meg, csak dugni. Gratulálok. Tedd fel ezt a kérdést a biosz tanárodnak. Minimum karóval jutalmaz majd. A szüleidnek meg küön gratulálok.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorold kicsit az olvasást.
De a kérdésedre a válsz.... Nem, nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!