Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 honapja volt csaszarom, a...

3 honapja volt csaszarom, a 2. honapban megjott, most meg semmi. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Meg annyi, hogy kicsivel tobb, mint ket honapig volt tejem, babam a mellem nem fogadta el,fejtem,de mar csak 5-10 ml-t tudok kifejni(Sok volt a stressz,nehezen dolgoztam fel a surgossegi csaszart es hogy nem tudok szoptatni). Az orvosom azt mondta,hogy meg egy evig jobb lenne nem teherbe esni,de amig szoptatok kicsi az eselye.Hetfore vartam a menzeszt,volt rozsaszin folyas,tegnag egy kicsi barna.Meg vagyok remulve.Igazabol nem is kerdes,mert gondolom,hogy mik lesznek a valaszok,csak valami lelki froccs kellene,mert most keszen vagyok!

2015. aug. 28. 13:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ismerősőm császár után 4 vagy 5 hónappal lett terhes,semmi gond nem volt,csak jobban figyeltek rá.
2015. aug. 28. 13:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Koszonom az oszinte valaszaitokat!Igen most a pokolba kivannam magam.Ha erdekel valakit majd megirom mi lett a vege.Mindenkeppen elmegyek a jovo heten az orvosomhoz.
2015. aug. 28. 13:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy az. Eléggé valószinű hogy még nem állt be a ciklusod.
2015. aug. 28. 13:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Azért egy tesztet csinálhatnál...
2015. aug. 28. 13:30
 15/24 anonim ***** válasza:
De a nem védekezés alatt most is a megszakítást érted? Mert ha 5 évig "működött", akkor hátha megúsztátok most is. Viszont, ha nem volt megszakítás se, akkor valóban jó esélyed van rá.
2015. aug. 28. 13:33
 16/24 A kérdező kommentje:
Igen megszakitasos modszert ertettem.Persze tesztet is csinalok.
2015. aug. 28. 13:37
 17/24 anonim ***** válasza:

lehetsz.

tesztelj, hogy megnyugodj és tudjatok lépni az ügyben.

ha nem akartok babát védekezzetek.

a megszakításos módszer nem védekezés.

2015. aug. 28. 13:50
 18/24 A kérdező kommentje:
Tudom,h nem vedekezes!Irtam is hogy ot ev alatt se vedekeztunk, csak megszakitasos modszerrel szertkeztunk.
2015. aug. 28. 13:53
 19/24 anonim ***** válasza:

abortusz

vagy a méhed nem bírja ki az újabb terhességet és szét reped

ha megtartod akkor magad és a magzatot is veszélyezteted

legközelebb gumi vagy spirál vagy gyógyszer

ja ész mielőtt pánikolsz tesztelj egyet lehet h csak a császár miatt nem jött meg

2015. aug. 28. 14:41
 20/24 anonim ***** válasza:

Figyel...az neked is tiszta, hogy lehetsz terhes. Azt pedig, hogy a méhed ki bírna e hordani még egy terhességet vagy egyáltalán képes e rendesen beágyazódni a baba az orvosod fogja tudni megmondani.

Mint szakasszisztens annyit tudok mondani, hogy riziko. Nem csak a baba miatt hanem magad miatt is. Van egy picid akit fel kell nevelni. Ha szétnyílik a varrat mentén abba bele lehet halni. Márpedig olyan kímélést amilyen kéne egy kisgyermek mellett nem fogsz tudni csinálni amilyen kéne. Ha én lennék ebben a helyzetben akkor szívtelen vagy sem de megszakítanám a terhességet és 3 hónapos injekció mellett döntenék. Nyilván van aki kockáztatna...de ezt neked kell mérlegelned

2015. aug. 28. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!