Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Az előző menstruációm kb. 3 napig tartott, de inkább barnázás volt, és nem valami sok. Lehetséges, hogy az beágyazódási vérzés volt inkább? Eddig nem ilyen volt ha megjött. Az elmúlt 2, 2 és fél hétben voltak/vannak terhességre utaló jelek: fáj a mellbimbóm (állítólag nőttek is a melleim), érzem a méhem (tompa nyomásérzet), pattanások jöttek ki rajtam, nőtt az étvágyam, tegnap a konyhában csak úgy hirtelen megszédültem pár másodpercre (meg is lepődtem). Ma pedig eléggé gyakran járok pisilni is. A köv. hónap elején kell megjönnie.

Kíváncsi lennék a véleményetekre!

2015. aug. 28. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Legtisztábban úgy látsz, ha csinálsz egy tesztet.
2015. aug. 28. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Teszt?
2015. aug. 28. 09:41
 3/5 A kérdező kommentje:
ma mindenképp veszek tesztet, csak érdekelne, hogy volt-e így valaki más is, és terhes volt-e.
2015. aug. 28. 09:41
 4/5 anonim válasza:
Hasonloan vagyok,nekem holnap v holnaoutan kene h ne jojjon meg de ma negativat teszteltem,sztem varok meg par napot neked is ezt javaslom aztan talan kiderul
2015. aug. 28. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
keddig várok én is.
2015. aug. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!