Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Tobbi lent.

Lehetek terhes? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

3hete voltunk egyutt es elment bennem egy kicsit,de utana kivette.

Elvileg akkor volt pem,de gyakorlatilag nem tudom.

Most kezdtem erezni hogy gorcsol a hasam,de tompan.

Hanyingerem van,szedulok es faradt vagyok nagyon.

Azota nem jon meg,orvosnal nem voltam,mert nem latna semmit ha terhes lennek,tesztet meg nem csinaltam,mert lehet tul korai lenne.

De mar be van keszitve.

A vernyomasommal semmi gond.

2015. aug. 27. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben mindenképpen tesztelnék, mert a tünetek lehetnek mástól is.
2015. aug. 27. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
igen lehetsz
2015. aug. 27. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elment benned egy kicsit, de utana kivette?????? Raadasul pont pé-kor???? Tudtad, hogy igy keszul a gyerek????? Nagyon remelem, hogy keszultok a babara, mert ha nem akkor nagy valoszinuseggel te leszel a kovetkezo abortuszos!!!
2015. aug. 27. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem korai a teszt, két héttel az aktus után már nyugodtan lehet csinálni. Ha nem vagy benne biztos, csinálj inkább kettőt.
2015. aug. 27. 16:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Pont 3hete voltam dokinal,nem volt semmi bajom,de nem vagyok biztos benne hogy terhes lennek.

Igen nem huzzta ki,igy elment bennem,majd kihuzzta..nem gond ha gyerekunk lesz csak eppen nem probalkozzunk rajta ennyi..

Hat elvileg akkor kellett lennie,gyakorlatilag meg nem tudom mert nem figyeltem.

Azt mondtak hogy ettol meg nem leszek terhes.

Es ha esetleg telleg csak becsuszik akkor se vetettnem el,en nem vagyok olyan aki terhes lesz es rohan abortuszra.

De azert koszonom mindenkinek.

Igen koszonom utolso

En is erre gondoltam hogy egybol kettot.

De a dokit megkerdeztem azt mondta hogy jobb ha megvarom a 4 hetet.

Es a patikus is ezt mondta,meg azt hogy ez korai lenne meg.

De koszonom megegyszer,akkor valamelyik nap tesztelek parat.

Es melyik teszt lenne meg jo en x-epilt vettem,de nem biztos hogy jo.

2015. aug. 27. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!