Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes? Többi lennt.

Lehet terhes? Többi lennt.

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2hete, pettingeltünk pont a menszesze utolsó napján. Erősen oda dörzsöltem neki. Lehet előváladékos volt a farkam. Még 2 hét múlva kell neki megjönnie de most miután eszik 10 perc múlva éhes lessz. Ez egy tünet ha jól tudom. A kérdesem az:lehet terhes, lehet valami mástól ez a étvágy változás?
2015. aug. 27. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Esélytelen. De az étvágya remek lehet.
2015. aug. 27. 14:15
 2/9 anonim válasza:
nem lehet
2015. aug. 27. 14:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor mitől lehet éhes?
2015. aug. 27. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Mitől lehet éhes? Hirtelen ,,ránézésből,, lehettek vagy 16-17 évesek. Ilyenkor azért megnő az étvágy is, de ha ez nem is magyarázat erre,akkor legyen az,hogy a mensi után,és előtte farkas étvágya van sok nőnek.Nekem is.. sokszar abból tudom,hogy hamarosan megjön,hogy falok..és olyanokat eszek össze mint pl. lekváros kenyér feta sajttal stb... és 30 elmúltam.. sőt még terhes sem vagyok,pedig volna mitől és kitől...no nem pettingelek már az urammal... szerintem nem terhes,főleg nem ennyitől. Voltunk sokan fiatalok,és sokunk volt így mint ti...hidd el,nem kell parázni.Kicsit jobb az evőkéje most neki.
2015. aug. 27. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
*sokszor :D
2015. aug. 27. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. aug. 27. 19:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Irhatok neked privit?
2015. aug. 27. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom, hogy mióta terhes vagyok étvágytalanságban szenvedek. Azt mondta a doki majd később jön (legalábbis nálam).
2015. aug. 27. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Írj. :)
2015. aug. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!