Lehetek terhes? Késett, pozitív teszt, megjött.
Júliusban megjött ,majd augusztusban késett ,csináltam tesztet ami pozitív lett .. majd megjött 5 nap késés után mégis.. hétfőn megyek dokihoz..
itt egy kép a hasamról! nekem annak tűnik, de lehet,hogy csak beképzelem már..
Szia.
Nem biztos a terhessegi teszt sem lehet hogy a pajzsmirigyeddel van baj,vagy lehet ez mastol is nem csak a terhessegtol.
A hasadon ilyenkor meg abszolut nem latszik valakinek 12.hettol indul be a hasnovekedes,nekem a 20.hettol indult be,most meg felpuffadtal valamitol esetleg olyan etelt vittel be vagy csak egyszeruen jol laktal.
Viszont hany tesztet csinaltal?mikor lett pozitiv?ezeket tudni kene..meg azt hogy miota verzel mint olvastam semmi mas csak menzesz szeru.
De ha verzel es van baba,akkor veszelyes lehet,mert nagyon konnyen elvetelhetsz,igy en is azt tudom neked javasolni jogy ha verzel akkor orvos.
De ird majd meg hogy mi lett ezek utan.
ha olyan mint a mensid akkor lehet nem tapadt meg rendesen,és mégis megjött és ennyi.
amugy ilyen korai terhességnél doki nem lát még semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!