Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Késett,...

Lehetek terhes? Késett, pozitív teszt, megjött.

Figyelt kérdés

Júliusban megjött ,majd augusztusban késett ,csináltam tesztet ami pozitív lett .. majd megjött 5 nap késés után mégis.. hétfőn megyek dokihoz..

itt egy kép a hasamról! nekem annak tűnik, de lehet,hogy csak beképzelem már..

[link]

2015. aug. 27. 16:17
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek a hasznos kommenteket... azt gondolná az ember hogy itt kaphat hasznos tanácsokat.. nem megvetni kellene az embert rögtön hanem segíteni!
2015. aug. 27. 16:47
 12/35 anonim ***** válasza:
53%

De mondd mar meg hogy mit vartal!

Nem vagy terhes csak rosszul ertelmezted a terhessegi tesztet!!

2015. aug. 27. 16:49
 13/35 A kérdező kommentje:
annyit , azért még nekem is sikerül felfognom, hogy ha kettő csík van akkor terhes vagyok.. ne nézz már ennyire le!
2015. aug. 27. 16:52
 14/35 A kérdező kommentje:
Hallottunk már olyat, hogy valaki menstruált a terhesség alatt.. és azért megtudnék szerintem különböztetni egy vetélést és a szokásos menzeszt!
2015. aug. 27. 16:54
 15/35 anonim ***** válasza:
Még most sem jut eszedbe kórházba menni ugye? Még véletlenül sem...
2015. aug. 27. 16:57
 16/35 anonim ***** válasza:
Ha tényleg pozitív a teszted és vérzel irány a korház, MOST! Nem hétfőn, addig elvetélsz. A hasadat meg hiába mutatod ilyenkor még semmi se látszik, max puffadás.
2015. aug. 27. 17:00
 17/35 A kérdező kommentje:
de elmegyek!
2015. aug. 27. 17:00
 18/35 anonim ***** válasza:
De ne hétfőn hanem ma! MOST
2015. aug. 27. 17:01
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
A terhessegek 70%ka eltunik anelkul hogy a terhessegerol a no barmit is tudna. Ebbol annyit vesz eszre a no hogy kicsit kesett es megjott. Azt meg nem hiszem hogy ha a magandokinak mondtad hogy pozitiv teszted utan menstrualtal akkor egy het mulva tud fogadni mert ez kicsit fontosabb szokott lenni ha mar neked nem olyan fontos hogy akkor keress masik orvost aki foglalkozna a dologgal.
2015. aug. 27. 17:01
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, hogy lehet valaki ennyire buta...?

Mi az, hogy hallottunk már olyat, hogy néhányan menstruálnak terhesség alatt?

Olyat is hallottunk, hogy valaki előtt ketté vált a tenger, de azért a legtöbben mégis inkább belefulladnak. ÉRTED?

Mit nem lehet azon nőként megérteni, hogy pozitív teszt után a vérzés NEM JÓ? Vetélésre utal, ilyenkor már rég a sürgősségin kéne lenned, hogy megtudják, van-e még szó terhességről.

Mikor lett pozitív teszted? Mikor kezdtél vérezni? Napokkal ezelőtt legalább? Mert akkor már tuti nem vagy terhes.

De az bmg, hogy még a hasadról is felraksz egy képet... isteneeem... tanultál biológiát? Mert kellett volna.

A terhesség LEGHAMARABB a 12. hét UTÁN kezd el látszani, most szimplán csak telezabáltad magad és fel vagy puffadva. Vegyél be egy Espumisant, aztán menjél szépen az ügyeletre.

Eszem megáll...

2015. aug. 27. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!