Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még szoptatok de tervezzük a...

Még szoptatok de tervezzük a tesó. A többi lent?

Figyelt kérdés

11 hónapos fiamat szoptatom még de tervezzük a kistesót, jelenleg 2 napja késik szédülök hányingerem van és néha alhasi szúrkám. Tesztet pénteken szeretnék csinálni fiammal is 4-5 nap után mutatta ki a teszt.

Érdekelnének a tapasztalatok illetve vélemények hogy szoptatás alatt mennyire könnyű teherbe esni :)

Nagyon reménykedem!!!!!

2015. aug. 26. 11:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor lettem benne biztos, mikor kinyitottam a hűtőajtót, és szabályosan rosszul lettem. Aztán amikor a férjem vezetés közben sávot váltott, vagy belement egy gödörbe, nagyon nem esett jól. Ezek egy héttel azelőtt voltak, hogy meg kellett volna jönnie. Utána kivártam, a késés utáni 3 vagy 4 napot, hogy biztosan kimutassa a teszt, és láss csodát, két csík lett:))
2015. aug. 26. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Szoptatás mellett estem teherbe. A védőnő nekem azt mondta, hogy a hivatalos orvosi ajánlás szerint terhesen nem szabad szoptatni (ahogy már leírták azért mert méhösszehúzódásokat okoz), de persze mondta hogy sokan vannak akik akár végig szoptattak terhesen is.
2015. aug. 26. 14:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedem :)
2015. aug. 26. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!