Még szoptatok de tervezzük a tesó. A többi lent?
Figyelt kérdés
11 hónapos fiamat szoptatom még de tervezzük a kistesót, jelenleg 2 napja késik szédülök hányingerem van és néha alhasi szúrkám. Tesztet pénteken szeretnék csinálni fiammal is 4-5 nap után mutatta ki a teszt.
Érdekelnének a tapasztalatok illetve vélemények hogy szoptatás alatt mennyire könnyű teherbe esni :)
Nagyon reménykedem!!!!!
2015. aug. 26. 11:39
11/13 anonim válasza:
Akkor lettem benne biztos, mikor kinyitottam a hűtőajtót, és szabályosan rosszul lettem. Aztán amikor a férjem vezetés közben sávot váltott, vagy belement egy gödörbe, nagyon nem esett jól. Ezek egy héttel azelőtt voltak, hogy meg kellett volna jönnie. Utána kivártam, a késés utáni 3 vagy 4 napot, hogy biztosan kimutassa a teszt, és láss csodát, két csík lett:))
12/13 anonim válasza:
Szoptatás mellett estem teherbe. A védőnő nekem azt mondta, hogy a hivatalos orvosi ajánlás szerint terhesen nem szabad szoptatni (ahogy már leírták azért mert méhösszehúzódásokat okoz), de persze mondta hogy sokan vannak akik akár végig szoptattak terhesen is.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedem :)
2015. aug. 26. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!