Milyen vitaminokat érdemes elkezdeni terhesség előtt? Tervezzük a babát és remélem összejön.
Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 20:32
1/13 anonim válasza:
Folsav.
Minden más felesleges változatos táplálkozás mellett.
2/13 Szandi91 válasza:
Én az Elevit-et szedtem már előtte és összejött, a terhesség alatt is szedem.
4/13 anonim válasza:
Vagy terhesvitamint (én gravidat szedek) vagy csak simán folsavat.
6/13 A kérdező kommentje:
Töredezik a körmöm és ha kicsit megütöm magam egyből kékül.A szemeim is eléggé karikásak,szóval tuti valami vitaminhiányom van.Szeretnék jó formába lenni.Calciumot nem kell szedni a fogak miatt?Ja és én már nem vagyok túl fiatal 39éves vagyok.
2015. máj. 17. 21:04
7/13 anonim válasza:
Kalciumot pótolni kell de elsősorban természetes úton. Mák, tejtermékek és sok más is tartalmaz boven, általában nem kell külön pótolni mesterségesen csak ha valaki nagyon kalcium szegenyen él.
8/13 anonim válasza:
Sziasztok, aki már a terhesség előtt szedte, mennyivel a próbálkozás előtt kezdte el szedni?
9/13 anonim válasza:
Hipp Natal-t es folsav+B12-öt szedek, illetve a pajzsmirigyem miatt extra jodot. A folsav B12 mellett tud felszivodni, igy azt is erdemes szedni melle. Ha legalabb 50-60%-ban zöldseget-gyümölcsöt eszel, akkor nem kell extra vitamin a folsav+B12ön kivül.
10/13 anonim válasza:
8-as, folsavat mar 4 honappal elötte, es sok-sok friss gyümölcs-zöldseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!