Még szoptatok de tervezzük a tesó. A többi lent?
11 hónapos fiamat szoptatom még de tervezzük a kistesót, jelenleg 2 napja késik szédülök hányingerem van és néha alhasi szúrkám. Tesztet pénteken szeretnék csinálni fiammal is 4-5 nap után mutatta ki a teszt.
Érdekelnének a tapasztalatok illetve vélemények hogy szoptatás alatt mennyire könnyű teherbe esni :)
Nagyon reménykedem!!!!!
Én is szoptatás alatt lettem terhes az első próbálkozós hónapban. :)
Viszont nekem a dokim javasolta a szoptatás abbahagyását, amikor terhes lettem, erre számíts.
"Viszont nekem a dokim javasolta a szoptatás abbahagyását, amikor terhes lettem, erre számíts."
Miért?
"Utolsò, azért mert méhösszehúzòdàst okoz ezért vetélést okozhat."
Hű, komolyan? :O Még sosem hallottam ezelőtt. Csak azt hallottam eddig, hogy azért nem ajánlják, mert nagyon kimeríti a szoptató és egyben várandós anyukát.
Én még szoktatok, pedig 8 hetes kismama vagyok. Megkérdeztem a védőnőt, hogy mi a véleménye, mert nem szeretnék bajt. Azt mondta, hogy ha nem érzek görcsöket, hasi fájdalmat közben, akkor mehet. A biztonság kedvéért szedek napi 2-3 magnéziumot. Eddig semmi baj sincs ( a hányást leszámítva).
Visszatérve a kérdésre, én is nagyon korán éreztem, hogy terhes vagyok, a teszt már csak formaság volt. Szopi mellett első próbálkozásra összejött.
Mi 3 hónapja próbálkozunk.
Erről én is hallottam hogy sokan nem szoptatnak. Nagyon nehéz lesz/lenne abba hagyni kis cici mániás mellett de ha muszáj muszáj.
Kedves 8as gratulálok!!! :)
Mik voltak a tünetek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!