Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 éve nem jön a baba, de...

Monyk kérdése:

Ha 2 éve nem jön a baba, de az orvosok szerint minden rendben, mi lehet a gond?! Ez már biztos nem normális.

Figyelt kérdés

2015. aug. 20. 12:19
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
De most találtam Szekszárdon van. Hétfôn fel is hívom és kérek idôpontot. Majd beszámolok róla. Kíváncsi vagyok mit mond.
2015. aug. 20. 18:58
 32/38 anonim ***** válasza:

hát én is.Sajnos az endokrinológusok között sem mind jó.

ha Pestre fel tudsz jönni akkor tudok neked jó orvost.

2015. aug. 20. 19:02
 33/38 A kérdező kommentje:
Most elsô körben megpróbálom itt közelbe. Elég necces mindig rohangálni ígyis Pécsre úgy hogy a munkahelyen ne tünjön fel. A szekszárdi doki ráadásul munkaidôn kivül rendel. De köszönöm a segítséget. Azért nevetséges ez az egész..
2015. aug. 20. 19:08
 34/38 anonim ***** válasza:
Írtam privátban
2015. aug. 20. 19:27
 35/38 anonim ***** válasza:
Szia, irtad 2 eve nemakar osszejonni a baba. En 3 eve vagyok parommal, spsem vedekeztunk es a sok keserves honap utan, mikor mindig csalodtam, most 3. ev utan terhes maradtam, remelem. Mert meg nem teszteltem, de a mensi mar nemjott meg 3. hete. Remelem sikerult. Neked is kivanok sok sikert es kitartast.
2015. aug. 20. 20:18
 36/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm és remélem sikerült! :) Azért írd meg ha teszteltél ;)
2015. aug. 20. 21:01
 37/38 A kérdező kommentje:
Voltam endokrionológusnál, és azt mondta nincs befolyással az értékeim a teherbeesésre. Igaz van egy kis inzulin tulműködés, de erre akkor kell figyelni, ha babás leszek. Remélem másnak is tudtam segíteni.
2015. aug. 26. 16:06
 38/38 anonim ***** válasza:
na,remek orvost sikerült találnod ismét,reméljük,hogy két év után majd a csoda legalább segít,ha már gyógyszert nem szedsz.
2015. aug. 26. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!