Monyk kérdése:
Ha 2 éve nem jön a baba, de az orvosok szerint minden rendben, mi lehet a gond?! Ez már biztos nem normális.
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 12:19
21/38 A kérdező kommentje:
Semmilyen kezelést nem kapok. Azt mondták tökéletes.
2015. aug. 20. 18:21
23/38 anonim válasza:
a tsh-d magas,annak 1 körül kell lennie.A pm alulműködés gyakran jár együtt az IR-rel.
Hajszál pontosan ugyanez a bajom nekem is,és bár nekem jobb az inzulinom a tiédnél,mégsem jött még össze másfél év alatt a baba.
Menj el egy endokrinológushoz,adni fog rá metformin származékot,plusz diéta és sport. Ez a hármas kezelés amit adnak erre.
Van túlsúlyod? mert akkor kb 160 gr-os diétát fognak előírni.
az ir-ből szokott következni a pcos is,de remélhetőleg ez neked nincs,ha azt mondták,hogy minden rendben a pé-vel,meg akkor az lh-fsh arány is megborulna.
A kezelés viszont ugyanaz,itt egy link:
24/38 anonim válasza:
Nekem is hasonló eredményeim voltak a cukorterhelésnél és nekem is több orvos is mondta, hogy teljesen jók ezek az értékek. (Egymástól függetlenül mondta ezt a meddőségiben a nőgyógyász és egy endokrinológus is.) Én ebbe belenyugodtam -eddig. Soha nem kaptam semmilyen kezelést. Az UH-on mindkét petefészkem PCO-s, a hormonjaim viszont rendben vannak... 4 éve nem jön nálunk a baba... Lombik előtt állunk... Kezdek aggódni, hogy ha ez probléma, akkor a lombik sem fog sikerülni, ha nem kezelik?! Kedves kérdező, te melyik meddőségibe jársz? (Megírhatod privátban is). Elnézést az off-ért...
25/38 anonim válasza:
a 21.napi progid is alacsony,de ez is az ir miatt van.
26/38 anonim válasza:
a 21.napi tesztoszteron is magas,az viszont már a pco jele.
Van peteérésed?
27/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Igen van peteérésem, igaz késôbb (18-20 nap) de szedtem már clostyt. Sajnos van súlyfeleslegem is, és hiába diétáztam nem ment le. Még sportoltam is. Aztán abbahagytam mert semmi látszata nem volt. Mennék én endokrionologushoz de a hàziorvosom nem ad beutalót mert szerinte is rendben van az. Kedden megy a férjem mert neki vissza kell mennie, és megpróbálom megmutatni az én leletemet is.. A pécsi meddôségibe járunk.
2015. aug. 20. 18:42
28/38 anonim válasza:
igen,hát én magánhoz járok,mert az államiban 3 hónap a várólista.Magánhoz nem tudsz menni?
29/38 A kérdező kommentje:
Mennék én, csak itt nincs :(
2015. aug. 20. 18:52
30/38 anonim válasza:
jó,de ez így nem fog menni.Ha nem mész orvoshoz nem lesz gógyszered,nem leszel terhes. De a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!