Ha tegnap mult a menstruáciom és a srác nem engette belém akkor lehetek terhes?
82 %-os, te nagyon hülye!
Írt valamit ez a szerencsétlen a ciklusai hosszáról hogy így meg vagy győződve róla hogy messze még az ovuja?
Nem, pedig attól függ!
Rövid ciklussal a mensesz ALATT is teherbe lehet esni, nemhogy utána!
Igen, megszakítással is!
Kérdező ne tesztért rohanj, azzal még 2 hétig semmire se mégy, hanem esemény utániért!
Háziorvos, nőgyógyász!
#26: Előváladéktól? Akár a mensesze alatt is? És még én vagyok a hülye. Ráadásul van pár olyan idióta itt, aki egy 14 éves gyereket esemény utániért küld el. Istenem... Szerinted mekkora esélye van annak, hogy előváladékkal bejut egy spermium, túléli a vagina közegét, aztán a méh közegét ÉS még mindez rövid ciklussal is párosul? Basszus ennyi erővel HIV+ is lehet a srác, ha az anyja az volt és akkor a legkisebb gond a megtermékenyített petesejt.
Én legalább a témában hallgattam már egyetemi szinten információkat, nem csak bebőgök urban legendeket.
Bencoerr: Mint írtam, a szüleiddel muszáj leszel beszélni és egy nőgyógyász tud a mostani és későbbi esetekre is megbízható tanácsokat adni. Ne az itteni birkákra hallgass, akik jobb esetben középiskolában hallottak erről utoljára pár percben információt...
Még hogy egyetemen! Ébresztő, a kezed a bilibe lóg!
Na uzsgyi a PubMed-re ha olyan okos vagy és művelődj egy kicsit a témában!
Bár az is elég lenne, ha ITT kinyitnád a szemed! Pár topikkal arrébb egy kis 16 éves várja a gyermekét egyetlen megszakításos együttlét után...
Pár százezer másik meg nem terhes, de azért álljon meg a menet. Egy másodpercig se érveltem a megszakításos közösülés mellett. Erről az esetről volt szó, amivel kapcsolatban a továbbiakban is tartom, hogy nüansznyi az esély.
Ha a pubmeddel jössz, talán te is tudod, hogy mennyi tényezőnek kell együtt állnia ahhoz, hogy ebből gyerek süljön ki. Idiotizmus ilyen mértékű kockázat mellett rávenni egy tinit az esemény utáni tablettára, vagy egyéb, általa pedzegetett házi praktikák kipróbálására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!