Ha tegnap mult a menstruáciom és a srác nem engette belém akkor lehetek terhes?
- Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegű, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
- Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen még gyerek vagy és egyáltalán nem kéne szexelned. Foglalkozz inkább azzal, hogy nem tudsz se írni, se fogalmazni, se szöveget értelmezni. Aztán jöhet az, hogy úgy csinálsz valamit, hogy közben fogalmad sincs róla mi az, hogy kell, mik a következményei. Szerintem ennyi idősen nem a lábaidat, hanem mondjuk a biosz könyvet kéne nyitogatnod. Akkor legalább nem lehetsz terhes és tudnád is, hogy miért nem.
Most komolyan, akkor kérsz felvilágosítást, amikor már attól félsz, hogy baj van? Azonkívül, hogy fiatalon hanyagolni kéne a dolgot, a védekezésre nagyon is ügyelni kell, ha már ilyen éretlenül belevágsz a szexuális életbe. Nem csak gyereket, de fertőzéseket is kaphattok a nyakatokba - bár ez még a kisebb probléma. Van esély a teherbeesésre, akár fogamzásgátló tabletta és óvszer mellett is, ezért ajánlatos FELNŐTTEKNEK csinálnia, nem nektek. Kérdezd meg ezt inkább anyukádtól, apukádtól... Fogadjunk nem mernéd.
A terhesség nem neked való, semmilyen téren nem vagy elég érett hozzá (de még a szexhez sem). A legegyértelműbb jele, úgy gondolom: két csík a teszten (ha már óvszert nem vesztek, ennyi kiadás csak belefér, kevesebbe is kerül, mint egy gyerek). Ha megvan, akkor már nem lehet "csökkenteni a valószínűségét" annak, ami már megtörtént... Nem, akkor szépen lehet sírni anyunak, hogy kísérjen el és fogja a kezem, amíg kikaparnak belőlem egy emberi lényt... Utána meg egy életre lelki sérült lehetsz az élménytől.)
Mindezt csak azért mondtam, hogy egy kicsit elgondolkozz. A többiek lazán mondják, hogy semmi esélye, de én nem biztatlak. Lehet most nem jött össze, de lehet egyszer később húzza ki és megtörténik a baj vagy akármi.
(Mindenesetre nagyon remélem, hogy csak kamu a kérdés...)
14 valaszolo: koszonom!
De meg mindig nem kaptam egy olyan valaszt hogy mit csinaljak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!