Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki 35-40...

Van itt olyan, aki 35-40 napos ciklusokkal ovu tesztezik?

Figyelt kérdés
Hányadik napon szoktátok elkezdeni a tesztelgetést?
2015. aug. 17. 19:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szia nekem 30-34 naposak a ciklusaim, nekem augusztus 3.-án volt Pozitív az ovu tesztem, Egyszerű Rossman-os Facell ovulációs teszt.
2015. aug. 18. 13:22
 2/17 A kérdező kommentje:

és ez a ciklusod hányadik napja?

bizonytalan vagyok, hogy mikor érdemes elkezdeni...most vagyok a ciklusom 11. napján...a ciklus.hu szerint augusztus 31-én lesz peteérésem...de én már előbb elkezdeném a tesztelést..most egyenlőre még alacsony a hőm is, semmi nem utal peteérésre.

2015. aug. 18. 13:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem az elmúlt 5 hónapban ingott 32-42 napok illetve e között voltak a ciklusaim.Ez az első hónap,hogy tesztelek.15. naptól tesztelek,de eddig negatív,halvány csíkjaim vannak,semmi jel.Úgyhogy csakazértis alapon vettem egy második dobozzal.Hőt mérni két gyerek mellett esélytelen.Ettől függetlenül naptár 32 napos átlaggal mára írja a peteérést és amióta tesztelek együtt vagyunk esténként.De mondom semmi jel.Pici krémes olys és hasam alja fáj tegnap óta.
2015. aug. 18. 14:30
 4/17 A kérdező kommentje:

köszi. én sajnos soha semmit nem érzek, előző hónapban már hőmérőztem, igaz csak kb. a 20. naptól, erre 34 napos ciklusom lett 40 helyett (40 szokott lenni..) és így pont lemaradtunk a peteérésről...ezért most én is vettem teszteket, de nem merek várni a 20. napig, hátha megint rövidebb lesz a ciklusom...lehet akkor én is elkezdem hétvégén a tesztelést...

nekem egy babám van, a 6 óra alvás azért kb. megvan, de nekem se sikerül hőt mérnem mindig, pl reggel mindig arra kelek hogy felsír...nyilván az is befolyásolja a testhőt..

2015. aug. 18. 14:33
 5/17 anonim válasza:
Szia.Èn nekem már 4 hónapja beállt 37 napos ciklusra.Az Ovu teszt azt ìrta 37 napos ciklusnál a 21.-ik napon kell tesztelni.Ez volt múlthèten kedden.Pozitìv is lett az Ovu teszt kedden szerdán. Együtt is voltunk elötte is utána is. De most meg nem tudom mi van,4 napja pici barnázás,tegnap egy cseppbvèr is volt.Picit szúrkákt a hasam ès tegnap meg ma is volt hányingerem.Nem tudom megjön most??Jövőhèten pèntekre nem várom.
2015. aug. 18. 17:42
 6/17 anonim ***** válasza:
Szia Első vagyok, a ciklusom 17-dik napján lett Pozitív az ovulácios tesztem
2015. aug. 18. 18:47
 7/17 anonim válasza:
Azèrt ìrd meg lètszi hogy alakulnak andolgok,mit tapasztalsz. :-)
2015. aug. 18. 19:27
 8/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz..5-ös, szurkolok.

Szerintem akkor még várok egy két napot, a hőmet minden reggel mérem, ha gyanúsat észlelek azonnal tesztelek, de úgy gondolom, akkor még korai a tesztelés, holnap lesz a 12. nap..szerintem pénteken azért elkezdem, a 14. napon.

2015. aug. 18. 20:25
 9/17 anonim válasza:
Mèg annyi hogy èn az LH expert nevű Ovu tesztet vettem Azon tök jól leìrták mikor teszteljek.Ès nem is drága.1200 ft ès 4 darab van benne.Szurkolok nagyon.Majd ìrj mi van,kiváncsi vagyok. :-)
2015. aug. 18. 21:25
 10/17 A kérdező kommentje:
én 1700 ft-ért vettem 30 db-ot a vaterán....úgyhogy annyira nincs veszteni valóm azért.
2015. aug. 18. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!