Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25-26 napos ciklusokkal 11-12...

25-26 napos ciklusokkal 11-12 nap lehet az ovuláció?

Figyelt kérdés
vagyis ha a 10. naptól 2 naponta együtt vagyunk nagy eséllyel elcsíphetjük??Segítenétek??
2012. dec. 18. 12:32
 1/2 Hannkah ***** válasza:
Szia! Szerintem igen, a 12. nap körül lehet ovud, viszont nyugodtan együtt lehettek már a 6. naptól is, mivel a hímivarsejtek akár 5 napig és életben tudnak maradni. Tehát ha babát szeretnétek és az ovudat el szeretnéd ezért csípni, szerintem akár az 5. naptól egészen a 14-ig érdemes együtt lenni, minden nap (24 órát érdemes várni úgy tudom). Ha aztán érzed, látod magadon az ovuláció jeleit, akkor ok, ha nem esetleg később lesz ovud és akkor tovább is mehet az akció! :) Sok sikert!
2012. dec. 18. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! 26 naposak a ciklusaim, a 13 napon volt ovum, előtte nap voltunk együtt a férjemmel, most babát várok. A fiamnál is így volt, a 26 napos ciklus 13 napján fogant.
2012. dec. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!