30-31 napos ciklusokkal (um. Jan.17) febr.5-6 esélytelen hogy teherbe eshettem ugye?
Figyelt kérdés
Sajnos múlt héten nem volt itthon a férjem, peteérést nem érzem, a hőm nem mutat semmit de korábban is így volt hogy nem volt meg ez a tipikus görbe ennek ellenére rendszeresen menstruálok szóval az is lehet hogy csak nem jól mérem.2013. febr. 7. 09:26
1/12 anonim válasza:
szerintem kevés rá az esély, de nem lehet megmondani. nekem 01.18 kezdődött, és mi elsején voltunk együtt, igaz, nekem 28 naposak.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen nekünk is 1-2 lett volna esélyes szerintem is :( Köszi!
2013. febr. 7. 09:41
3/12 anonim válasza:
azért veszve még nincs semmi, mert neked lehet, hogy 31 napos, ugye, lehet, hogy a 3-4.-e volt az a nap, ahhoz meg az ötödike jó lehet. kiderül nemsokára:)
4/12 A kérdező kommentje:
De nem úgy van hogy a petesejt 24 óráig megtermékenyíthető tehát ha MÁR ott vannak a spermiumok akkor esélyes a dolog vagy ha PONT aznap van az aktus? Tehát ha KÉSŐBB történik a peteéréshez képest az együttlét akkor kevesebb az esély mintha pé előtt mondjuk 1-2 nappal?
2013. febr. 7. 09:51
5/12 anonim válasza:
Valamennyi esély mindig van a terhességre.
6/12 anonim válasza:
ha egy nappal később van, az még talán! de ugye nem tudjuk, neked mikor volt.
7/12 anonim válasza:
Ha előtte 2-3 nappal volt együttlét, akkor még esélyes lehet. Amúgy attól, hogy rendszeresen menstruálsz, még nem biztos, hogy van peteérésed, azért a görbének mutatnia kellene valamit. Mióta próbálkoztok?
8/12 A kérdező kommentje:
ha ELŐTTE 2-3 nappal na igen, de nekem UTÁNA van 2-3-4 nappal...5 hónapja próbálkozunk.
2013. febr. 7. 10:34
9/12 anonim válasza:
Hát utána már nem nagyon lehetséges, mivel a petesejt maximum 1 napig termékenyíthető meg.
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok, képzeljétek el hogy van 2 pozitiv tesztem, halvány de pozi, ezek szerint mégiscsak sikerült peteérés időpontja után (úgy értem hogy a számított peteérés időpontja után).
2013. febr. 16. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!