Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció terhesség alatt?

Menstruáció terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon sokat olvastam az interneten a teherbeesésről...De mégsem értem mi történik velem?

Babát szeretnénk mi is. Viszont egy ideje, 2-3 hónapja próbálkozunk. Peteéréskor is. Mai napon megjött a menszim, viszont azelőtt ilyen tüneteket észleltem magamon mint pl.: hasi görcsök, mellfeszülés, szédelgés... menszi előtti napon épp, hogy elértem a méhnyakamat.. Tehát elvileg magasan volt, ami szintén lehet egy jel....

Terhességi teszt még nem mutatott pozitívat.. MIT gondoltok lehetek terhes? Ha még mindig magasabban van a méhnyak, és menstruálok?

2015. aug. 16. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Ha tisztában lennél a testeddel,nem itt tennéd fel a kérdést.Már ne haragudj de a válaszaidból nem ez derül ki.A neten nem nekem kellene tájékozódni,és én nem is ott szoktam.

Elhisszük hogy nagyon szeretnél babát,de ha minden jel arra mutat hogy nem vagy terhes,el kellene fogadni!

2015. aug. 17. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Ja,és ha nem vagy terhes azért nem ránk kell haragudni!
2015. aug. 17. 12:00
 13/13 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagy terhes! De ha így haladsz, nem is leszel!
2015. aug. 17. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!