Menstruáció terhesség alatt?
Sziasztok.
Nagyon sokat olvastam az interneten a teherbeesésről...De mégsem értem mi történik velem?
Babát szeretnénk mi is. Viszont egy ideje, 2-3 hónapja próbálkozunk. Peteéréskor is. Mai napon megjött a menszim, viszont azelőtt ilyen tüneteket észleltem magamon mint pl.: hasi görcsök, mellfeszülés, szédelgés... menszi előtti napon épp, hogy elértem a méhnyakamat.. Tehát elvileg magasan volt, ami szintén lehet egy jel....
Terhességi teszt még nem mutatott pozitívat.. MIT gondoltok lehetek terhes? Ha még mindig magasabban van a méhnyak, és menstruálok?
Ennyire szeretnénk már... tényleg biztos túlreagálom. Tesztet csak a menszi előtt csináltam, az is lehet, h akkor még ki sem mutatta.
De köszi a válaszokat.
Hasi görcsök, mellfeszülés... A nők nagy részénél előfordul a havi vérzés előtt.
Szédelgés... Ebben a melegben nem csoda, de ezer más is okozhatja.
Megjött és a teszt negatív... A nagy akarásban inkább bebeszéled magadnak azt, ami nincs.
Ha nem bírsz normálisan válaszolni, inkább ne írj semmit!! Tájékozódj az interneten, aztán okoskodhatsz!!
Ennyire nem lehettek tájékozatlanok.. Nem tudtátok, hogy bármi előfordulhat??!!! (még az is, amit én leírtam). Annak lettem volna kíváncsi a VÁLASZÁRA, aki esetleg volt már ilyen helyzetben.
Szóval az ilyen fajta beszólásokból nem kérek!!
Tisztában vagyok a testemmel, nem múlt hónapban kezdtem el menstruálni először!
Okoskodást mindenki tartsa meg magának, aki érdemben hozzá tud szólni, annak várom a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!