Be csapott a teszt? :-o
Ma első vizelettel teszteltem vizelet sugaras xepilel és negatív lett, amit nem értek mert tegnap meg délben halvány pozitív lett a vizelet sugaras walentin tesztem.
Meg néztem a tesztek tájékoztatóját és a walentin 10-es érzékeny, az xepil 25-os.
Mit gondoltok?
Te nem olvastál sosem utána, hogy mit jelent a tesztek érzékenysége?
Ha jól olvastam az írásodat, akkor az érzékenyebb teszted lett halvány pozitív, a kevésbé érzékeny pedig negatív. Ezen nem kell meglepődni, az érzékeny teszt előbb kimutatja, így ha nagyon korai terhességről beszélünk, akkor igen, van olyan, hogy az érzékeny teszt már halványan mutatja, míg a kevésbé érzékeny meg még nem.
De ha még meg sem kellett volna jönnie, netán most kéne, vagy 1-2 napja késik, akkor inkább várj két napot és reggeli vizeletből, vagy koncentrált vizeletből csinálj egy érzékenyebb teszttel tesztet.
Amúgy a koncentráltság is számít és van olyan, hogy nem a reggeli vizelet a koncentráltabb. Én annak idején, mikor terhes voltam, délután csináltam az első tesztet, ami nagyon erős pozitív volt, viszont előtte hosszú órákat nem mentem el mosdóba, mert nem voltam otthon, míg másnap reggel csináltam még egy tesztet, viszont akkor voltam éjjel is pisilni, tehát az előző napi délutáni vizeletem koncentráltabb volt, így nálam azért volt a másnap reggeli halványabb, mint az előző napi délutáni. Szóval ez sem mindegy egy korai terhességnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!