Kinek mutatott valóságot és kit csapott be a az ovuteszt jóslóként való használata?
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm előre is aki válaszol, csak egy röpke statisztika érdekelne, hogy aki használta az ovutesztet jóslóként, az milyen arányban mutatott valóságot vagy valótlant.2014. okt. 21. 10:59
1/3 anonim válasza:
A masodik terhessegemnel "játszottam" ovu-teszttel :)
DPO 11 es 13 között ellöttem 4 ovu tesztet jóstesztként, mert akkor már sejtettem, hogy baba lesz. Mindegyik negatív volt. Végül DPO 13nál a hcg pozitiv lett.
A ciklusaim akkoriban 21 és 29 nap között voltak, 11-13 napos luteális fázissal. Az volt az első stimulált ciklusom, mikor a baba összejött.
Egy szó mint száz, nekem nem vált az ovu teszt :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Nekem sem vált be eddig, és bevallom nem is hiszek benne (most már).
Eddig minden hónapban szépen erősödött a csík rajta, aztán persze megjött.
(persze amikor itthon van 50 db belőle, mert berendeli az ember vateráról, akkor akárhogy is, de jön a kisértés ;) :D )
2014. okt. 22. 10:53
3/3 anonim válasza:
Nekem bejött. A 8.dpo-tól a 11-ig ellőttem egyet minden reggel. Volt rajta csík, és erősebb, mint amikor negatív az ovuteszt, kb. feleolyan volt, mint a kontrollcsík, vagy picit erősebb. Nagyon kicsit, alig észrevehetően erősödött, így meguntam, de maradt egy darab, a 13. napon nem bírtam magammal, ellőttem, az már látványosan erősebb volt, másnap pozi lett a hcg. De olvastam, hogy ez elég lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!