Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teszteljek holnap...

Szerintetek teszteljek holnap vagy még nagyon korai?

Figyelt kérdés

Aug. 4-én lett pozi az ovu tesztem, 3-án és 6-án reggel vtunk együtt.

Facelle vizeletsugaras és Facelle "mártogatós" (bocsi) tesztjeim vannak itthon, 25ös éerzékenyséűek.

Veszélyes anyagokkal dolgozom, ezért fontos tudnom minél korábban.

Köszönöm!

Ui.: Jól számoltam, hgy holnap a 12. DPO-n leszek?

2015. aug. 15. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Facelle teszt a legjobb!Nekem a 12.dpo-n szépen mutatta.Reggeli elsőből csináld.
2015. aug. 15. 17:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Szánalmas tudom, most du. kipróbáltam az egyik facelle tesztet, negatív, remélem lehet még pozi.
2015. aug. 15. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nyugi, lehet még pozi :)

Mi is ovu előtt egy nappal voltunk együtt, utána már nem tudtunk.

[link]

Mindkettő reggeli elsőből.

Nyugiiiii :D

2015. aug. 15. 19:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok! ;) Izgulok tovább! :D
2015. aug. 15. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Mizu? Végeredmény?
2015. aug. 18. 08:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem mára esedékes, de még semmi sincs. Tegnap volt egy kis "mindjárt megjön" érzés,de ennyi csak. Ha nem jön meg, akkor szerintem 20-án tesztelek! Nálatok mi újság? Niki
2015. aug. 18. 08:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sajnos tegnap óta barnázok...! :( Pedics nem várt előtt 4 nappal azért ez nem jellemző, a melleim se szoktak fájni...Majd a kövi hónapban talán! :)
2015. aug. 18. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!