Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek, hogy biztosa...

Mikor teszteljek, hogy biztosan ne legyen túl korai?

Figyelt kérdés

Utolsó mensi február 18-án volt, a ciklusaim 30-35 naposak. Ma vagyok a 31. napon, mensinek semmi jele, pár napja görcsölgetett kicsit, de semmi.

Tüneteim sem igazán vannak, illetve volt kis fáradékonyság, de ez lehet a tavaszi fáradtság miatt is. Van egy kicsi vizes folyásom, meg néha éles, szúró alhasi fájdalom, de nem a petefészkemnél, hanem az egész alhasamban.

Várjam meg a 36. napot a teszttel szerintetek, vagy holnap reggel már kimutatná?

2014. márc. 21. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:

én kivárnám az a 36 napot.

Fölöslegesen negatívot nem akarsz látni gondolom :) várj pár napot még és az már biztos lesz.

Nekem puffadással jelentkezett, még nem is tudam, hogy terhes vagyok, mert még volt pár nap a nemvártig.

Szóval jó jel, hogy valami tüneted van, folyás az megnövekszik terhesség alatt amúgy :)

2014. márc. 21. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ezeket érzem amiket leírtál,csak nekem még a nem várt napja odébb van kb 2 és fél hét. :) Szerintem reggeli első pisiből nyugodtan tesztelj ha negatív pár nap múlva kb 2-3,ismételd a tesztelést! Már én is várom,hogy tesztelhessek! Sok sikert majd írd meg mi a helyzet! :)
2014. márc. 21. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!